Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne pominje se psihicko nasilje koje se "ne vidi" izvana a moze biti pogubnije za zenu od fizickog nasilja.
@KrokodiIskesuze pa muskarac je ljuska samo da nosi spermu i nista vise!
Podrzavam sve zene u borbi protiv bilo kakvog nametanja tudje volje nad njihovim zivotom. Znam kako je meni, zene me fizicki iskoriste i na kraju samo bace...Pa i ja sam ljudsko bice haha
..k'o digne ruku na ženu, dignem ga odmah na svoj čiviluk!
https://www.youtube.com/watch?v=cTvuPYKBtks
...jel to ono u stilu...krhmi je jače ddragi mmm medo moj...a ti ga jače krh krh a ona ajoooj boliiii..mmmm
Hahahah pa dobro istina je da ne treba fizicki nasrtat na zene, ali ovde niko ne govori o razlozima. Kad su muskarac i zena u braku stalno dolazi do sukoba jer zene uvijek skrecu paznju na sebe.Zele uvijek da je po njihovom , nerviraju muskarce i ocekuju da ce sve blistat u njihovim zivotima. Jos ako neko zeli imati dijete tad jos veci problemi nastanu. Sta znaci remeti pravilan nacin zivota? Dolazak djeteta, zene jer su iritantne i dosadne i pijani muskarci koji tuku zene.
i hoćel ova istraživanja donijeti nešto konkretno
nece
@eva711 pa naravno da neće, jedino će ovim što rade takva istraživanja donijeti lovu u dzep.. a položaj žena u manje razvijenim zemljama će ostati isti kao i prije.
kad muski nemaju muskost da se spuprostave ravnome sebi okrenu prema.. mjesto da budu posude za pripremu hrane, serpe lonci nek vam bude oruzje u odbrani sebe jeftino a uncikovito i udri svakog nasilnika. :))
e bilo bi mu zadnje sta je uradio u zivotu............
kad se povezes a ne znas, pa se jos dese djeca koja trajno vezu i pored rastave.. reci hvala bogu pa nije takav.
@diiss2 nista nije vrijedno mog mira i spokoja............bolje rastava nego krkljanac............i za djecu bolje...........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
žalosno jeste. a niko nece pisati sto mene žena maltretira ,tj sto me tjera da jedem buraniju 😭
JAAADNO musko !!!!
duša draga. hvala ti 😉