Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U naslovu potvrdjeno, a onda u tekstu "vjerovatno". Toliko o danasnjem novinarstvu.
Ovaj tajni agent je sigurno zlato bio. Koliko li je majki zaplakalo zbog njega? Kad se bavis ovakvim poslom moras racunat na sve pa tako i na polonij.
"Putin odobrio ubistvo Litvinjenka", "NAJVJEROVATNIJE je da je Putin odobrio trovanje Litvinjenka" Šta je istina, naslov ili tekst ? Nemoj da se kasnije bunite kada nestane novinar bez traga, ili jeste ili nije.
zena mu cak i lici na putina, iste oci, slican oblik lica... mozda su familija :D
S.AD. traže Snoudena i Asanža da ih pošalju na doživotnu. Rusi to radikalnije rade.
Rusija je drzava koja 15 godina ima istog vladara i pretvara se da je demokracija. Korumpirana je više nego Balkan.
za razliku od amerike u kojoj se mjenja nekoliko porodica ... npr kennedy, bush, clinton ... prošarano sa "slučajnim" prolaznicima koji ostaju samo po osam g0odina ...
Kad će istraga za Chaveza? Baš me interesira ko je nju naručio i da li će je istraga potvrditi?!
Baš fino...
"VJEROVATNO"
Jel Putinu ostalo šta tog radiokativnog čaja ? Za izvoza u Republiku Srpsku ! Ih šta tek tamo ima domaćih izdajnika :)
tako radi svaki pravi predsjednik....izdajnike ne treba ubiti vec ih trovati da dugo umiru....jos jednom skidam putinu kapu i moj naklon
... I imal' sta novoga u Rusiji?!
ruska posla
m jooooook......gdje bi on
Ova glava mnogo priča.... secite je!