Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix opet izmišlja! Nigdje u izvješaju ne stoji ko je oborio avion!
Sad je trenutak velikih odluka: ''UJEDINIMO SE PROTIV NAS''
Kad ste već objavili zaključak jedne istrage, mogli ste i izjavu druge strane da objavite, koji je između ostalog mnogo detaljniji! http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Moskva-Avion-oboren-sa-teritorije-pod-kontrolom-Kijeva.lt.html Pa sad sami zaključite, ovde imate obadvije istrage!
Rusi ko i Srbi, počine zločin a onda ga negiraju i prave se ludi. A naš Bošnjo naivan ko opanak.
pa .ebiga nece je srušiti amer iz vašingtona, nego naravno ova ruskagovna....
Na klixu odjednom Rusi nikad nisu krivi. Samo je sad Amerika kriva. Budite malo realni, i jedni i drugi imaju historiju koja je dobro natopljena od krvi drugih naroda. Pitajte samo Cecene i Tatare za Rusku milost pa vidite sta ce vam reci. Ruski separatist su ga oborili, a letovi su isli preko te teritorije jer nisu znali da su Rusi te separatiste naoruzali sa antiavionskim BUK sistemom. Pravoslavni teroristi...ako u Bosni, tako i u Ukrajini.
sve je to planski i sa namjerom urajeno ne moze se tek tako oboriti avion trba mnostvo toga da bi se to izvelo bilo kako bilo sve je gore i gore
Istraga pokazala baš sada kada su Ruske akciju u Siriji.... ameri, ameri... go ološ..
Amerikanci u dogovoru sa ukrajinskim fašistima su srušili ovaj avion.....to i moja pokojna baba Stana zna!
Stanu za selektora Srbije hehheeheheheh
Ima li gdje umjerene opozicije, šta oni kažu?
Rusi i eresovci na aparatima..
Jeb'li vas i Ameri i Rusi što ih branite i zauzimate stranu, bilo jednu, bilo drugu.
istraga potvrdila... nezavisna pretpostavljam
Sad će se javiti eksperti kako bi rekli da je time dokazano, da su rusi oborili taj avion. Znači kad bi npr. Rusi došli do američke atomske bombe i tu istu negdje bacili, bili bi amerikanci krivi?
how convenient