Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nova godina stari obicaji necu da nagadjam nista dok se ne utvrdi ko je i zasto al jedno je sigurno turska je novi cilj posle sirije pametnom dosta i opet neduzni stradaju nazalost...
Ovo je Isil jer ova matrica je njihova a kurdi kad ro rade vecinom napadaju vojne i policijske kolone.
Kikser Cetalju nemoj da psujes Sultana mozda ti je neki rodjak?? 500 god. Mora da imas geni sultanove to je neizbjezno. Zato malo postovanja prema srodstvu. Zar moze postojati veci teroristi od Genocidasa nikada, do sudnjeg dana ostajete Genocidas to se nemoze nikad izbrisat.
U sadašnjoj situaciji potegnut do Turske na doček nove godine moraš bit retardiran 100%.
kada se desi u sarajevu terorizam onda kazu rokeri se malo zabavljaju po gradu :)
Gore na slikama....Sramota je da Turski policajci stavljaju marame preko usta jer se boje za živote od ovih luđaka. Gdje je ponos?? E moji Turci ponosni...
denis77 Ako su marame preko usta nisu maske na licu, ne provalju se covjece, ...
Pa mora negdje da je licnu kartu ostavio zar ne??? Ili samo na zapaduv ostavljaju licne dokumente. I cudiem da nije ISIL preuzeo odgovornos.
Znaju kurdi kako treba sa turskim teroristima!
pažljivo rezgledajte,sigurno mu je negdje "ispala" lična karta
U pravu je Reis Cerić što je u Sarajevu zabranio Deda Mraza ! Bašumsagosum Istambulu !
jesi normalan ti?!