Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo primjer Kanade: 80% zrtava su zene Zene koje nisu (jos uvijek) vjencane vise su izlozene nasilju. Najkriticnija grupa je zene izmedju 25-35 godina,slijedi uzrast 15-24 Medju djecom,djevojcice vise I cesce bivaju zrtve nasilja u porodici Djeca mladja od 7 godina su najzastupljenija kategorija gdje je konacan ishod smrt. Muskarci su 20% zrtve,velika vecina odnosi se na djecake zrtve oceva ili starije brace 3% odraslih muskaraca su zrtve gdje su zene-partnerice napadaci
otprilike slicno je svuda u svijetu..ali odgovor na to nasilje je razlicit, podrska zeni je itekako razlicita
ok
Ko udari zenu,taj vise nema dostojanstva.
20 pederčića izašlo na ulicu u gradu od 15 miliona stanovnika i oni od toga naprave vijest. Ne treba se muškarac obući kao žena da bi iskazao svoje protivljenje nasilju nad ženama.
za pohvalu ipak je to istanbul tako da neće puno postići.žena u islamskom svijetu "ROB" .
Suknje nece promjeniti mentalitet...
ma turska je to...