Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žiKu odjela, ne moze 'nako kod tužioca
Aferimi iz 2013,stigli na naplatu u 2015,a kod nas nece nikad!
Najgore je što ništa neće postići sa ovim činom. Policija će ih pobiti, i ako ubiju ovog glavonju tužioca naći će se drugi glavonja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KAKO CE IM SE ERDOGAN KRVI NAPITI...NIJE OVO BOSNA...DA IH MOLE, PA DA SE NAGODE S NJIMA, PA IH PUSTE DA SE BRANE PREKO FACEBOOK-A!!! ZA MAKSIMALNO 2-3 SATA...RIJESENJE TALACKE KRIZE...OTMICATI UBIJENI!
pobij govnaa
Vidi sto SBB i SDP Klix mafija kritikujeu Erdogana. Misevi glupi, Erdogan je napravio od Turske 17 najjacu ekonomiju svijeta, vratio sav MMF kredit, napravio bitnog regionalnog igraca od Turske, povecao Turski GDP od 200 mijardi u 2002 godini, do 820 mijardi u 2014 godini od kad je preuzeo vlasti od vasih Komunjara i Ljevicara. No, bitna je stvar sto je zabranio Twitter i Facebook za nekoliko dana... ma ja, mora se sad sve rusiti! Hahahaha! Obrazujte se prije nego sto otvorite usta i pricate o Erdoganu.
abi napiursum jaaaa ??
Kakvi su im tek desničarski ekstremisti?!? Ne bih im ga ja volio stati na put.
In December 2011, high-school teacher Meral Dönmez and university student Gülşah Işıklı held up pieces of cardboard out of the window of a lawyer's office with the text, "We do not want a rocket shield, but a democratic high school". For this, they were convicted in October 2012 to 6 years and 8 months imprisonment for "committing a crime on behalf of a terrorist organization [DHKP-C] without being a member."
Izroštiljaće ih Ozel Harekat (specijalne jedinice turske policije) .
Ne, ima bošnjaka. Ali obzirom da sam HRVAT, bespredmetno pitanje.
Hajde drugovi odradite ga!!! RED BRIGADE-ČAPLJINA!!!
Zar ima balija u Čapljini ?
Svaki dan sve vise jaca ljevicarski ekstremizam. Policja bi se trebala pozabaviti dijelovanjem antifasisticki/ljevicrski pokreta u BiH
haha lud zbunjen normalan, najebo tuzioc
turski sdp ..
Prvi put cujem za ove, ali ako je vjerovati Vikipediji, na pravom su putu. "The group holds an anti-U.S., anti-NATO position. It considers that the Turkish government is under the control of Western imperialism"
disciplina okidaca na nivou. ovo su neki profesionalci.
Udri ga Memede
Nemoj da mehmed počne zaoprave udarat
sta je ovo oteli ga rusi hahsahsha