Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad cete shvatiti jednu stvar?? kad? kad? when? KAAAD? Prvo se raspituj, saznaj sta se zapravo desava, pa onda se pravi pametan i pametuj o nekoj zavjeri! Kako vas nije stid??? Vrijedjate moj narod, govorite kako je Assad dobar, on je za nas kao vama Karadzic i Mladic! Ako vam se svidja neka vama vlada! Mom narodu nece!!
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Kako rekoste da se zove ovaj tip Ebu Obama ili Ebu Sarkozy hehe... koja glupost? Zamislite Sirijskog vojnika, familija ga isprati od kuce a on se kad stigne u kasarnu fati puske il topa pa puca po familiji
http://www.advance.hr/vijesti/izvjestaj-human-rights-watch-a-naoruzane-pobunjenicke-skupine-u-siriji-vrse-zlocine/
Pa ova slika sve govori,lafo \"mirno demonstranti\"...a svaki pusku ima,i po nekoliko bombi..... Svaka cast Siriji koja se snazno drzi.
ovako kao ovaj jedan te isti sija,sto komentarise i sebi lajkuje,su isrbi sirili propagandu za vrijeme rata u Bosni.
i ovo pogledati!!! http://www.advance.hr/vijesti/raspada-se-anti-sirijska-propaganda-otkriveno-kako-se-montiraju-dokazi-za-cnn/
jes vala samo si zaboravio na istrebljivače ch.et.nika peti korpus
obavezno pogledati http://www.advance.hr/vijesti/pro-assad-skup-u-londonu-i-razgovor-s-dvoje-doktora-ovo-o-siriji-ne-znate-besplatno-skolstvo-zdravstvo-vanjski-dug-ne-postoji/
DOBAR MRTAV SEREM TI SE U KANDILO I IKONU...SKINI OPANAK I OKUPAJ SE SMRDIS VLASINO NA KM!!!!!
a ovo nekoliko komentatora koji komentarisu isto kao vlasi, protiv interesa civila koji se bore protiv armije...... kud ce veci dokaz da su vas vlascine opet prevarili da razmisljate kako se njima svidja. i u ostalim subjektima ste isto tako nesposobni, bolje da bas vi vise nikad nista u zivotu ne radite osim slusate i pratite druge.
Sve vlaski komentatori. Mamicu vam na kolac navucem..... koji ste vi gurbeti, iste komentare ste slali na BBC za vrijeme reportaza iz Sarajeva. Samo copy paste.
CNN PROPAGANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudni ti neki civili koji imaju kod sebe svaki pusku, zolju, snajper i ostale sitne stvari koje nisu bas civilne. Samo retard moze da poveruje u ovaj clanak koji je jednostavno narucen za ljude bez mozga, koji veruju sve sto kaze CNN I BBC.