Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKAD NIKO U ISTORIJI LJUDSKOG RODA NE PRODADE JEDNOG KRMKA ZA VECE PARE
Prodadose BRACA KRMKA jadovana za 5 milona dolara. Slijedeci dan, slijedeci KRMAK. Kraj price. :)))))))))))
turkinja se pred dzamijom klela da je samo srbina volela... muslici,ajd malo pocistite brvnare i magaze u kojim zivite... cujete se,braco poturice,\"nemere\" se dihat od vas... ovaj radovan je previse dobar ,nije jos naucio kako s vama treba... pozdrav iz srca R.SRPSKE B A NJ A L U K A
Srbi zive u srbiji, a u BiH zive BOSANCI ili HERCEGOVCI pravoslavne vjeroispovjesti. Sve \"srbe\", a boga mi i \"Hrvate\" rodjene i nastanjene na teritoriji BiH treba potrpat\' u autobuse i poslat\' u \"maticnu\" zemlju. U BiH zive SAMO Bosanci i Hercegovci Katolicke, Pravoslavne, Jevrejske, Islamske ili bilo koje druge vjeroispovjesti i tu je kraj svake debate.
RASO TAKVI KAO TI IMAJU DEBELO GUZNO CRIJEVO NA VECEM STUPNJU INTELEKTUALNOG RAZVOJA OD VELIKOG MOZGA . JER DA NIJE TAKO NE BI TE PLANINSKI GUSLARI VODILI ZEDNOG PREKO VODE .
auuuu, evo ga joz jedan intelektualac...
BOCANCI MADLIMANI BALIJE POTURICE HR CVIJECE KAKO DE VEC ZOVETE DPREMITE GUZU DA VAM HARE I BAKIR GURNU MEDUZU VI MIDLILI MAJKU VAM KO I PROSLI RAT POBIT NAS ZAR NIJE DOSTA STO STE POBILI U TARCINU KONJICU SARAJEVU MAGLAJU TUZLI ZENICI BIHACU ORASJU I DR. JEBEMO TI SVI KOMSICU BALINKURU I OLUJU ZL;IKOVCE SRPSKOG RODA JEBEMO TI I KCERKU SVI IZ KRAJINE KNINSKE
KOMPLET VOJNO- POLITICKI VRH SRBA JE NA HAASKOJ KLUPI , KOMPLET . PRI TOME SE TREBA DODATI PRIZNANJE PLAVSICKE U HAAGU , PRIZNANJE DA JE SDS SPROVODIO ETNICKO CISCENJE . NISU ONI NANIJELI SAMO ZLO DRUGIM NARODIMA NEGO I SOPSTVENOM NARODU . ZA RAZLIKU OD TEBE MENI PODJEDNAKO SMETA SOPSTVENI SMRAD KAO I TUDJI .
Odine, vjerovatno ti se vise necu obracati, jer kao prvo si lagao, kao drugo neko te je slagao da su cinizam, podsmijeh i zluradost dobre osobine, pa se njima rasipas kao necim vrijednim. I kao trece, je li ti znas od kada Srbi i Srbija imaju svoju drzavnost, i pod kakvim su sve terorima uspijevali da opstanu? Znaj da ce opstati i pod ovim, koji jeste nametnut spolja, i koji ako pocne da guta, nemoj se zavaravati da nece i vas htjeti da proguta. Dovoljno si pametan da shvatis da mislim na Ameriku i njen mondijalisticki teror.
Ne pricam ja tebi sta je crno a sta bijelo, nego ti skrecem paznju na to da postoji i druga strana koja je nista manje patila, i koja ni dan danas ne moze da vas uvjjeri da i ona ima svoje mjesto pod suncem i pravo na zivot onako kako ga ona sama zeli osmisliti. A bio sam i ja u Sarajevu sve dok me vajne komsije maltene nisu lincovale. I naravno, nema potrebe da jedni druge ubjedjujemo (to i jeste problem s vase strane), nego da se uvazavamo u onolikoj mjeri u kojoj jedni druge ne bi ni na koji nacin ugrozavali. S postovanjem, pozdrav za tebe i sve koji su dobronamjerni.
\" Vi biste po svome ceifu sudili i kaznjavali kako vam padne na tu vasu ostrascenu i zaslijepljenu mrznjom pamet, ali to vam nista ne vrijedi. Srbi su navikli na muku , patnju i trpljenje....\" SRBI U SRBIJI NE ZELE TU TVOJU Radovane MUKU , PATNJU I TRPLJENJE ONI SU NA ZADNJIM IZBORIMA DALI GLAS ONIMA KOJI CE IH VODITI \" putem stradanja kojim Slovenija ide \" . POSLALI SU 40 \" HEROJA \" U HAAG I DEFINITIVNO OKRENULI LEDJA RADIKALNOJ SRBIJI . IZGLEDA DA \" MAJCICA SRBIJA \" OVAJ PUT GLEDA SAMO SVOJA POSLA .
vidim da nisi svjestan sta pricas i sta se dogadjalo u sarajevo. ja sam eto bio u sarajevu cijelo vrijeme i ti sad meni pricas da je crno zapravo BELO. davno sam izgubio nadu da cu nekoga od vas ubijediti u suprotno. mogu ti poslati samo neke od linkova: http://www.youtube.com/watch?v=kcCFJAfLTJE
\" Ako odlucite ici putem stradanja i uzasa kojim Slovenija je krenula nemojte misliti da ne vodite Muslimanski narod i u nestanak . Muslimanski narod ako pocne rat ne moze se odbraniti ..... \" Rijeci su Radovana izgovorene za Skupstinskom govornicom pred izjasnjavanje Parlamenta o Referendumu za osamostaljenje Bosne i Hercegovine . Slovenija je putem \" uzasa i stradanja \" stigla do EU , Bosna i Hercegovina kao i Muslimani nisu nestali . Jedino je Radovan definitivno nestao .
Ne brinem se ja, nego pokusavam otvoreno i bez cinizma da kazem nesto o stvarima koje nas okruzuju toliko godina, ali odziv sa druge strane je - sarkazam, cinizam, podsmjeh, uvreda, itd. Granatirani smo i mi, i isto tako smo bili ubijani. Cijeli rat su mediji iz Sarajeva pricali o nasim snajperistima, a u istini to je bio vise vas nacin ratovanja. Znam ljude koji su posmatrali vas narod kako pretrcava preko opasnih zona blizu linija razdvajanja, ali im nije padalo na pamet da pucaju na civile, dok s druge strane, vasi ljudi su gadjali i kokoske po Nedjaricima. Uzgred, mediji jesu mnogo doprinjeli ovoj nesreci, da ne govorimo o stranim, nego o domacim, tj. Sarajevskim.
ne brini se radovane nista. to je zavera belosvetska. nisi srbi nista krivi. za sve je kriv cnn i bbc a zapravo smo se mi sami granatirali 4 godine i ubijali samo da bi vama zapaprili