Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesu zaostali pa kod nas premijera bi pohvalili i predlozili za predsjednika
hahahha, ja bas to htio napisati
Sramota. Pa kod nas ne bi imali vlast.Mislim svi bi u zatvor a sta bi narod be z njih.
Tako to rade prave drzave. A ne kao kod nas - Covke posjecuje Radoncica (da kuju buducnost BiH) u zatvoru kao da je na odmoru.
Ne rade to tako prave države, nego pravi NARODI. Vidi se da su ovi sa Islanda "o sebi, pri sebi". Mi smo STOKA samo takva koja ne zatvara ni zlostavljače djece, a kamoli perače para, pljačkaše naroda itd itd.
@innahawaad Istina. Narod vodi drzavu. Imao je i Island nekada ogromne probleme, svojedobno cak i vece nego sto trenutno postoje u BiH pa se izborio sa teistim. Isto kao i Finska. Sto znaci, mozemo mi bolje, samo da je malo vise volje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)