Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde u islamskom svijetu se ponasaj kontra njihovih propisa i ne gine ti kamenovanje i sl.
Pa uzmi youtube i ukucaj siriju gdje idu nasi drzavljani i vidjet ces. Pa Afganistan i sl prkna. Prosetaj u bikiniju u Saudiskoj Arabiji? Budi pijan u Emiratima ili kataru...itd.
A čemu se čuditi? Logično je da će sa porastom Islama u Evropi rasti i otpor prema tom istom Islamu. Isto bi bilo i da su Kinezi počeli plaviti kontinent. Normalno je da će uvijek biti onih koji brane "svoje". Isto tako da 20 miliona žutokljunaca iz Britanije navali u Saudiju, mislite da bi ih ovi prihvatili raširenih ruku? Možda bi žene doduše, jer se pale na plavke.
charvel Dijelim tvoje misljenje, ali ipak ne treba zaboraviti da se ti narodi nisu sami nazadnim ucinili. Za to su odgovorni oni koji im postavljaju diktatore, vrse drzavne i vojne udare, postavljaju monstrume na celo drzava i podrzavaju svakakve grupacije koje unistavaju te zemlje.
Nikab nema veze s islamom i zalosno je sto radi ovih koji postuju tradiciju pa se pokriju potpuno i radi onih ludih terorista kamikaza ispasta citav jedan narod islamske vjeroispovijesti.
Eh što su ljudima dragi lažovi koji lažu na muslimane, to bukvalno nije normalno..
Johnson u engleskoj Afd u Njemackoj skoro trideset posto.... Izgleda da su se evrooljani otrijeznili
Boris Johnson, Hitler modernog doba.
sta je vise, ne smijes se ni saliti
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
Samo udri po zenma , u Islamu su zene svetinja. Jacat ce jos vise Islamski umet u Britaniji. De nek se vise organizuju u Islamske partije i zesce udju u parlament drzave i do mjesne zajednice. Polako ali idu na gore . Uskoro premijer Musliman .
e vala i meni smetaju ove nindzice sto jest jest...nevolim ih vidjeti kako hodaju pet metara iza muza i prtljaju svoju djecu...ne zelim ovo u svojoj drzavi jer nije nikada ni bilo...ako ne budemo pazili brzo cemo biti manjina u svojoj drzavi
@OOgledalce neki dan sam skoro sletio sa ceste kada mi je nindža za volanom došla u susret sve crno i crne brile ...ista Darth Vader . Onda sam skontao da je to dobra fora za radare da te ne ulove ....voze kao sumanute iznajmljenim autima od rent cara i dok im dođe kazna od radara one su već utekle u matične zemlje .
ne uticu one nidje...oni se ovdje ugnjezde
On je komentarisao zene s burkama ,zene koje su u crnom sa pokrivenim licima.Nije komentarisao” muslimanke” , vec nacin oblacenja jednog broja zena iz Islamskog svijeta.Po mom misljenju EU bi trebala donijeti zakon , po kome bi bilo zabranjeno pokrivanje lica , pa ko to odbije neka ide u zemlje gdje je to dozvoljeno.
Da bi se sprijecile ovakve stvari najbolje je da se svi vrate u svoje zemlje i onda se niko nece moc zalit na rasisam i ksenofobiju. Eto problem rijesen, trebal jos sta?
Ne podrzavam ovo oko oblacenja nikaba, ali kakve su to konstrukcije oko vracanja u svoju zemlju ? Ne postoji tvoja zemlja, nisi birao gdje ces se roditi, 21. je vijek, zivis gdje hoces, kuda ces se vracati ? Pa po tim teorijama bi citava Amerika trebala iseliti.
@POLAT123ALEMDAR Niko ne bira gdje ce se rodit, ali si opet rodjen od oca i matere u njihovoj kulturi i narodu od kojeg poticu te stoga imas obavezu da nastavis i odrzis taj narod, kulturu i tradiciju. Nije rjesenje otic u Francusku i govorit sebi "ja sam Francuz", jer nisi. Znaj sta si. U slucaju da potices iz nazadnog naroda i kulture obaveza ti je da unaprijedis svoju okolinu a ne da odes u tudju zemlju i pizdis "islamofobija".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Toliko ljudi je izgubilo i izgubi svaki dan glavu zbog religije da bi je trebalo zabraniti u svakom vidu na citavoj planeti kao opasnost za opstanak ljudskog roda!!!!
Klix, svjesni ste da je ova vijest stara mjesec dana? Ali posto vam trebaju komentari vi je sada objavljujete? Svaka cast, uzmite pare sirotinji!
i jesu spodobe
ebe mi se, nisam umotan