Forum demokratije u Strasbourgu
158
Islamofobija može biti uzrok opasnih sukoba u Evropi
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nas ne napadaju sa bombama po metroima, po vozovima, a? u nasim zemljama koje su ih primile kao svoje kada su dosli iz neke pustinje...vukoyebine...uostalom, kao sto su jese nayebale 30/ 40ih radi ocajne ekonomske situacije u weimar njemackoj, istina je da tako nesto vrlo lako moze da se desi i danas u evropi sa muslimanima...nadam se da ce razum prevladati.
ISLAM = AFRIKA/AZIJA HRISCANSTVO = EVROPA Da li je to tako tesko da se ukapira? Koji k... traze one silni Arapi u Evropi? Imau svoje drzave pa neka tamo rade sta im je volja.
Ма не бринем ја у традицији муслимана је да само кукају и жале се исто као и њихова браћа јевреји. Све су они нешто угрожени бла бла... све то треба уза зид па метак у чело.