Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za islamofobiju sa krivi SAMI MUSLIMANI , njihovo ponasanje pogotovo onih koji su dobili azile u EU, USA, Australiji, NJIHOVO SUTNJA O TERORISTICKIM AKTIMA I UBISTVIMA CIVILA I NEVIHIH sirom svijeta, nisu se nikada ogradili niti protestovali porotiv toga a kada se uvede zabrana burke ili slicno ODMAH PROTESTUJU SIROM EVROPE
Niste digli hajku kad su ubijali u Egiptu Kopte, kad su istrijebili u Siriji i Iraku gotovo sve Katolike...
Cuj BJELACKI NACIONALIZAM - je li ovo jedan novi pojam koji su klixovi novinari studirali na nekom od prestiznih universiteta u hercegovini
Bijeli čovjek te prvo bombarduje u Siriji, pa moraš bježat' glavom bez obzira. Onda odeš na kraj svijeta pa kontaš tamo ću biti miran sa porodicom i započeti neki normalan život, a tamo te dočeka ljuti bijeli čovjek pa te izrešeta u džamiji, jer si mu ti najveći krivac za sve njegove probleme i što mu je život mizeran.
Za islamofobiju su najodgovornije medije.U protekle 23 godine Bush ,Obama i Tramp pobiše 11 miliona muslimana okupiraše 9 država pa ih niko ne proglasi teroristima kao ni njihove EU saveznike!
internet i social media su dobrim dijelom krivi kako za ovaj, tako i za sve "shared" zlocine zadnjih 10ak godina. Danas svaki psihopata zna da sve sto uradi moze u sekundi podijeliti sijelom svijetu.
Klix novinari su najjači u propagandi protiv muslimana! Četnici i ustaše udruženi, kao u "dobra" stara vremena!
LA ILAHE ILLALLAH MUHAMMED RESULU-LLAH ☝️
☝️
☝️
Prstic vas kostao 50 zivota...treba bit oprezan i neupadljiv
Zivot nevjernika je poput divlje, opasne zvjeri. On ne zna sta je halal a sta haram. Njegova teznja je ostvarenje sopstvenih interesa i uzitaka, prije nego mu dodje smrt! On se uopste ne uznemirava kada unistava usjeve i porod na putu do ostvarenja svojih ciljeva. Od ovakvih zlih ljudi, sastavljeno je nevjernicko drustvo.
@SarahH i drugi su vjerovatno "veliki" vjernici svoje vjere i priznaju samo svoju kao jedinu.......i misle da znaju sta je dobro i sta je zlo ......
"Kad im se kaže:"Ne remetite red na Zemlji!- odgovaraju:"Mi samo red uspostavljamo! Zar? A uistinu, oni nered siju ali ne opažaju."
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ESELAMUALEJKUM☝️
Da vam nije muslimana ni dan danas se ne bi znali okupati krezubi krmojebi !
Da vam nije krscana karali bi se po pustinji i ne bi cicali socijalu po zapadnim drzavama...
To si upravu potpuno, od vas polupismenih krmojeba se ljudi ne mogu na miru karat po pustinji, malo malo eto vas i izmisljate kojekakve krstaske ratove, nemoj prdit zvezebe.
Posle propasti komunizma, kapitalisti su morali izmisliti novog neprijatelja. I izmislili su ga, Islam! Valja siromašnu i zatucanu radničku klasu zabaviti nečim, da ne vide kako je šačica bogatih sve bogatija a obična raja sve siromašnija.
@Tmuša i Tma problem je sto vi cafiri ne razlikujete dobro i zlo. Vama je dobro sto pustosite muslimanske zemlje ali vi ne bi da snosite posledice! Drugim rijecima vi bi da je je*ete a da vam ne udje!!!!
@SarahH muslimani su pravi humanisti, VISE POMOCI DALA AMERIKA SIRIJI NEGO SVE SUPER BOGATE ARAPSKE ZEMLJE: http://avaz.ba/vijesti/bih/193964/pad-islamskog-svijeta-arapske-zemlje-primile-0-izbjeglica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)