Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama će poslati 300 vojnika, nakon što je gledao film 300 misli da je to optimalan broj.
Da ne povjerujs dokle je u stanju da ode ljudsko ludilo.
A vidite kako je strah svijeta kad se prica o hilafetu. Pogledajte kako su odjednom Rusi i Amerikanci postali najveci prijatelji kad je pitanje zaustavljanju povratak Muslimanske drzave. Jer oni znaju istinu. Da postoji hilafet, nikad nebi mogli okupirati Muslimanske drzave, iskoristavati nase resurse, niti bi mogao opstati Izrael. A vi koji pljujete na ovo. Da mi je samo znati, kako mozete biti Muslimani ako ne podrzavate Hilafet ili njezinu ideju? Zar nije nas Poslanik uveo hilafet i rekao nam da se cuvamo nje jer dok je hilafet, bit cemo jaki i sigurni. Ovo nije moje misljenje, ovo su ti principi svakog Muslimana i svake Muslimanke. Bosnjace, da je postojao hilafet, nebi se desila Srebrenica, niti bi sad 49% nase zemlje cuvali Srpski genocidasi, niti bi bila ova korupcija, niti bi bilo nepravde, niti bi bilo siromasnih.
Prvi balkanski kalif, ef.Cerić! No ima jedan problem, u tim kalifatima nema mjesta za nacionalno izjašnjavanje, tako da neće biti ni Bošnjaka!
Sve svjetske agencije pisu da je osnovan kalifat a ne drzava. Tu je ipak razlika koju muslimani sa klixa zele da sakriju. Samo tako nastavite i daleko cete dogurati.
Poslije svih zla i patnje tog naroda od kraljevina , kolonijalizma , diktature , komunizma USA invazije i demokratije i drugog smeca ljudi se samo sjecaju lijepog iz vladavine hilafeta gdje su bili civilizacija i kultura ... Potpuno ih razumijem ..!
a da ne procitam kojekakve gluposti tacno ne bi mogo srat. dodjem na klix i problem sa stolicom rijesen
i ja najbolje kakim kad citam klix
Svi zajedno ustanite i dajte prisegu Bagdadiju al Fatimij, al Hasimiji, al Sadi!!!
...cirkus.
Zbijte saffove i dajte prisegu Bagdadiju.
jel ovo cericeva raja iz iraka........
Ako ovi Sadamovi pobjede okupatore, opet će biti posla u Iraku za Bosance.