Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast Vox svaka cast sto jos neko osim mene vidi sta se desava i kojim putem idemo budemo li slijedili ove masone satanite kapitaliste!!! upravo nam se blizi orwellov 1984, a ljudi ko ovce NE ZELE DA ZNAJU! malo sta moze Bosna uciniti po tom pitanju, ali makar da smo svjesni da je svijet skroz suprotna slika od one sto nam masoni predstavljaju... i ko ignorise masone on je prava budala, i osudjen je da ostane kao takav.
Ti si slijepac druže i nemaš pojma o čemu govoriš isti taj \'\'BRAVE IRISH PEOPLE\'\' je najviše profitirao od EU. Njihovo ne je sramota za Irsku
Vrata ČEGA ???? PEDERSKO-MASONSKE Europske Unije Tame, Sodomije, nadzornih kamera, moralnog raspada, euro-novca koji je od nove godine do danas izgubio trećinu kupovne moći ! To su vrata predvorja carstva ANTIKRISTA I SOTONISTIČKE VLADAVINE i blago se onome narodu koji ih ZATVORI ! LONG LIVE BRAVE IRISH PEOPLE ! LONG LIVE EIRE ( IRELAND )