Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim što vas boli racku ko odluči da ubije svoje nerođeno "dijete". Vi nemojte svoje i kraj priče, ostavite mogućnost ostalima da to rade. Nije vaša stvar šta ko radi sa svojim privatnim životom.
Svaka cast!!!!! Jos jedna pobjeda razuma nad mrakom. Pobijediti muskarce u haljinama koji hoce da odlucuju o zenama, a pri tom vole mlade deckice... NEPROCIJENJIVO!!!!
Neprocjenjivo! :))
@PJS2. Izvini, u pravu si. Moja greska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad se u Irskoj moze unutra sv*savati!
BRAVO BRAVO BRAVO
Tjelo zene je njeno I SAMO NJENO!! Prste ksebi nezeljeni!!
Kada neko počini grozan cin kao sto je silovanje, drzava zeni ne dopusta da abortira, bljak! Bolesno!
vidis ti to odem u irsku marnem jednu njihovu a nemogu na abortus i eto mi papira
@rmsTitanic1912 kasno si se sjetio
Zametak nije beba i nema nikakve svijesti. Abortus je sasvim opravdan.. Protiv ovog zakona mogu biti samo religijski fanatici.
Čuj plakale od sreće. Pa imate kondome kurave.
Ne radi se o sexu i kondomima ,vec o tome da ne gurate prste u tudje gace bez dozvole!! Odakle vam to pravo!? A ti se posteno zaceo?
@PJS2. Jes'. Sve su zene kurwe samo je njegova mati njega nasla u kupusu. To su oni sto nece nikakve odgovornosti, a kad neka nesrecnica igrom slucaja i spletom nesretnih okolnosti zatrudni zbog njega, onda joj kazr; kurwo, sto nisi pazila. Tako ga je odgojila mater sto ga je u kupusu nasla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevjerovatno. Pa to je toliko normalno.
Niko normalan nije za abortus, ali zena mora biti svog tijela gospodar. Edukacija i samo edukacija, a ako vec dodje do nezeljene trudnoce mora imati opcije.
Cestitke slobodarskom irskom narodu. Dobro ste se sjetili.
Meni samo nije jasno zasto su lezbejke prve u redu koje slave zbog ovakvih zakona? Kako vi ostanete trudne majke vam? Il bi da vas krhaju muskarci da ostanete trudne pa da ga odgajaju Belma i Selma ? Hahah
Pročitajte prvo tekst, pod kojim uslovima je dozvoljen abortus a ne na osnovu naslova i fotografija komentarisati
Sad mogu da se,,kresu,,. Pa i ako,,zabrljaju,,ima,,vadiona,,😁