Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito komunjara ovo ono. Koliko smo mi bili u pitanju ljudskih prava svjetlosnih godina prije 30 godina ispred ove sadašnje trostruke septićke jame na vlasti. Da ga nije bilo ženama bi is ada bila zabranjena KONTRACEPCIJA I NE BI IAMLE PRAVO GLASA U BIH !
@kub Haj ne laprdaj.
@kahhva Je su li ti ovo ljudska prava od 90-e na ovamo? Stotine hiljada mrtvih, glad, bijeda, izbejglistvo, strah, lobotomija, kradja, klerikalizam itd? Jesi li corav i ne vidis da su danasnji vlastodrzci svi bili Titini robijasi i je li ti jasno sad zasto su bili robijasi nakon svega ovog!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisu dopustali zenama koje su silovane da abortiraju. Fuj! Bolesno!!!
😦 Zar nije Irska obećana katolička zemlja !?!?! 😦😦
Bravo za Irsku!
jebla im katolicka crkva sve po spisku
Ja jučer glasah protiv istanbulske....
pitanje za klix šejhove: Smijem li oženiti ženu koja nije nevina?
Pod krinkom sloboda, na pala vrata dolazak homica, lezbaca, pedofila, roditelj br1, roditelj br 2..... Cipiranje i ostala s.ranja
Neka mi neko objasni razliku izmedju abortusa i ubijanja rodjene bebe zamotane u pelenu! Atesita sam ali ubijanje je ubijanje, abortus da ali u vanrednim okolnostima!
Vi sto udarte minuse pokusajte mi odgovoriti ili je maca pojela jezik!
Glavna diskusija je u tome kada smatramo da je započeo život. Da li je to oplodnjom, prvim otkucajima srca ili je to pak rodjenjem. Ako gledamo da život počinje rođenjem onda ti je tu razlika izmedju ubijene bebe i abortusa. Drugi argument je sloboda žene da odlučuje o svom tijelu i da li ženi roditi dijete ili odbaciti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj naših fanatika koji misle da su najpametniji, a država nikad veći odron nije bila. Naravno da treba legalizovati abortus.
super. sad se mogu slobodno *ebat'
Nikad mi nisu bili jasni likovi i mahom vjerski fanatici koji forsiraju rođenje pod svaku cijenu i onda kad vide ga neko ima desetoro djece i nema čime da ih hrani govore neka svako dijete ima svoju nafaku i prebace kanal sa emisije Ispuni mi želju...
Ubice !!! Tesko njima kad stanu pred Allaha !
Allah ne postoji.
@ScepoKriminalac sta mislis o seksualnom odgoju u skolama? Ako imas djecu u pubertetu, koliko su upucena u zastitu? Smatras li da zene u pubertetu ne postaju seksualna bica? Da im se ne budi interes? Smatras li da bi trebali svi stupati u brak u pubertetu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iskreno sekularisticki sam nastrojwn ali bi dozvolio abortus samo u posebnim slucajevima tipa silovanje, zdravsveni problemi ili neki drugi oblici vanrednih situacija koja bi morala biti dokazana pred socijalnim radnikom!
ma ko te pita
Za razliku od retrogradnih Hrvata koje je crkva "poklopila" i utiče na sva zbivanja u zemlji! Ne'k žena odluči o svom tijelu a ne crkva!
Može li kako beba da odlući o svom tjelu ?? Beba nema glasa ??
Ubijanje beba je za nekoga normalno jer je to "Žensko tjelo" i feminizam..Zašto ubijati bebu koja nije kriva apsolutno ništa, zato što joj je otac kreten i zato što ga majka ne voli ili zato što nisu imali zaštitu dok su vodili sex, 21 stoljeće a ljudi ubijaju bebe i to najnormalnije i to predstavljaju nama kao neku "progresivnost" i neki napredak..
Glupane, mnoge žene budu silovane. Osnovno pravo je ne imati to dijete kad je otac silovatelj.
@MarlboroGold I kad je žena silovana opet Beba nije kriva za to, ubijte čovjeka koji je izvršio silovanje, nemojte ubijati bebu koja nije nikome ništa skrivila..