Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vi tako mocni ne nametnute sankcije Americi, bijedo koja vlastiti narod unistavate 4 decenije, da bi se bogatili islsmski huskaci na vlasti.
njihov sistem njihov izbor! licno ne volim takvu dogmatski jaku sistemsku drzavu. Ali da nije sankcija Iranu bi svi zavidili. Cak i pod sankcijama zemlja prezivljava mnogo bolje od nekih bogatijh drzava. Zivot u Iranu je pored astronomskih cijena inflacije itd,, jos uvijek ok. sto potvrdjuje da mnogi rado posjecuju ovu kulturno-istrorijsku oazu, punu dobrih i nasmijanih ljudi i dobre i zdrave hrane. https://www.youtube.com/watch?v=mTpSC-i4N74
Iran kao naj starija nacija na svijetu ima pravo na nuklernu energiju i na atomsku bombu, dosta ovi cionisticki i saudiski miseva sto pametuju a krse ljudska prava
Iranci su pod sankcijama otkada su nogirali kralja kao i Britance iz posla oko nafte. Britanci su naoružavali perzijskog kralja do te mjere, da kontroliše svoj narod i čuva posao oko nafte u kojoj su Britanci uzimali 50% dobiti. Kada su kralja i Britance nogirali, postavili su Sadama u Iraku da ih napadne, ali se Iranci odbraniše i od tada im je Iran trn u oku.
Zato danas 100% profita od prodaje nafte na racun siromasnog naroda uzimaju razni Ajatolasi kriminalni. da nije Anglosaxonaca, ne bi imao ni ovog interneta, pa ne bi mogao tolike gluposti da pises.
Eto u Saudijskoj Arabiji sarađuju na taj tvoj progresivan način sa Zapadom. Nema gore diktature i uhljupa od porodice Saud, koja se razbacuje u novcu i vrši neviđenu represiju nad ljudima. Zaboli Zapad za diktature, samo novac važi...
Ponosni narod Irana! Živio Iran!
I ocekujes pomoc predpostavljam od Amerike, da Bosnu spase od Dodika i Covica.Joj ko sve zrak dise.
Evo vidite kakve su posljedice sankcija jednom Iranu a sad zamislite da dadnu sankcije dodiku i rs-u zato se svi plase i nekaje a vidicemo na kraju sta ce da bude!
Dobar pametan narod ali šteta što su šiiti, kjafiri takoreći.
Koja si ti klerofašistička budala idi liječi se, Jagomir čezne za tobom!... kakve to veze ima!?
gooBiHgogo2020 Ćuj kake veze? Jesi ikad bijo u njiovoj džamiji? Pa takvog vašara nejma ni u SPC.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Proces ti buraz ko onaj Qasem Sulejmani,ako budes puno pametovao
svi koriste da USA ima senilnog predsjednika, pa ih svako handri kako hoće, počevši sa Miletom
samo vi iranci gledajte svoja posla, od usa i eu necete nista dobro dobiti...