Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lazni ampak bas sam mislio odmoriti ali , kad me vec prizivas, da ti i odgovorim... demokratija je za drzave i pojedince koji i sami upraznjavaju demokratiju a za fasiste i islamofasiste je BATINA ! pa niste valjda mislili da ce islamofasisricki Iran dovijeka moci prosipati svoju propagandu na nasim cionistickim satelitima ?! nego, @denzel, Sijo Rafidijo, uskoro dolaze sankcije i Tvojim "Iranskom Kulturnom Centru" i www.advance.hr ! dakle, ako ne zelis i Ti zavrsiti sa stapom u guzici, prti server sa Advanceom na ledja i trk za Iran ... ;-)
ovo je demokratija , zabrani svojim drzavljanima da prate strane info.portale ili tv. jer oni nisu dobri i ne mogu se uskladiti sa americkim zakonom hehehh, ma ameri su debeli id-io-t-i..
Toliko o demokraciji i slobodi govora. Da li takve priomjere i mi trebamo slijediti da bi bili "civilizirani"? Hocemo li ikada progledati i vidjeti americku politiku u onakvom obliku kakvom ona i jeste - svjetoubilackom.
ameri uveli sankcije na iranske medije,kršeći slobodu govora...... to ti je amerika ako nemislis kao oni odma si sumljiv. ja mislim da se onaj kip slobode stidi što je u americi i mislim da je pocrvenijo od stida i američke demokracije.....tako se ponasa i nas KLIX. ako nije po njihovoj volji odma te cenzurišu......... smrt fašizmu sloboda narodu
AMERICKA VNAGO
Freedom of speech bacon of democracy trla baba lan tačka gov