Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije Irana i Rusije ova izmisljena tvorevina bi trajala jos bar 20 godina.
@boshniak a rusi ih nisu snabjevali oruzjem
MašAllah, doživjeli su teritorijalni krah. Nažalost, njihove organizacije još uvijek djeluju, dat će Allah da se i oni iskorijene, jer oni nisu vjernici!
Ode ISIL i za sobom ostavi najviše muslimanskih žrtava i totalno razrušenih muslimanskih država. I ono dođe ovdje da me ubjeđuje kako je to stvarno islamska država i cirkusa se s tim. Jadno.
nadam se da su pohvatali zive ove na[e sto su tamo ot[sli pogotovo one sto su se kurcili pred kamerama pa da gledamo njihove likvidacije na youtube kad ih osude na smrt.. kasnije taj snimak pustat svaki dan prije dnevnika ...