Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedijaš, napadnut je teritorij suverene države, znači li to šta tebi?
Joj Izraela, smiju im se djeca.
Vi bas imate igracke
cionacisti su jedino jaki na Palestinskim civilima, djeci i zenama
A eto vaš je bio na razarujcem nivou, sve pretstava za djecu
Hamas je dokazao da je Izrael tigar od kartona! Djeca im se smiju Reufe!!!
Tamo ljudski život baš malo vrijedi. Gore je možda još u Africi i Ukrajini... Grozno. Idem na članke o influecericama da vidim šta radi Džejla i tako to Ljepše je
Koristili su male kvadrikoptere koje mozes u Bingu kupiti. Lansirali ih unutar Irana (placenici cionisticki). Nista izvan Irana nije doslo. Ne mozes kvadrikopterom nosta unistiti. Druga faza je trebala da bude rakete ali Izraelci ih nisu ispalili. Propast ziva i kao sto rece izraelski ministar odbrane "jadno" od Izraela. Samo se ovaj klix sturi da nafali Izraelce.
Podržavam Iran, ali napad nije nikako za ismijavanja. Pogodili su im S-300 koji je čuvao bazu i nuklearno postrojenje u kojem se vjerovatno istražuju atomske bombe. Da su htjeli mogli su bez problema postrojenje pogoditi.
Jao gdje si ti to procitao? Lazu mediji
gdje li nalaze ove dezinformacije nije mi jasno. zapad ima jok lobi i ovdje
Eeee zato im Iran treba bombardirati svaki dječiji park u Izraelu. Evil idea muhahahahaha >:)