Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta i meni su blokirali fejsbuk pa opet mogu preko quasi-network. hi hi. pssssst
krajnje vrjeme je da mus/limani napuste skole i vrate se samo ucenju ku.rana .. kur/an ima sve znanje i ako se dobro prouci nikakvo drugo znanje nam nece trebati ..
Bravo! Krajnje vrijeme da se ovo počne raditi. Google i Youtube = NSA, jako oružje u spec.ratovanju za \"likvidaciju\" neistomišljenika pod maskom \"slobode govora\"
Samo tako! Treba zabraniti i internet, i TV, I radio i stampu. Kroz sve te medije samo se omladina kvari. Rjesenje je u dzamijama dje se svijet obrazuje i uci pravim vrijednostima.
Iran srpski nikad biti neće!
...samo tako , neda se Iran navuci na tanak led , samo pametno ...