Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me kako niti jedan medij ne piše naslov: "Američki terorizam u Iraku". Mislim, kako ce pisati kad sve medije drze Ameeikanci i manipulisu ljudima. Zločin na djlelu, i pocetak pada Amerike.
Imam jako puno prijatelja sve tri nacije koji su prije 5-15 godina govorili kako Amerika propada i mrzili ju iz dna duse...kasnije su igrom slucaja zavrsili u Americi...eno sada na Face svaki dan slike kako im je lijepo...rade, zive,putuju,uzivaju...americke zastave na kapama i majicama, niko Balkan ni me spominje
Dota skloni tog bota pred kompom i pokazi svoje lice ubice krijes se iza klixa a manji si od pixa jos ces reci da se ovdje neko fixa mali ofiran si kao kesa idi kuci igraj pesa yo yoo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ubiše onoga koji se borio protiv ''islamske države''
bošnje su suniti, a iranci su šiiti. bošnje su za nato, a mrze nato i ameriku. ja ove bošnje ništa ne kapiram, a vjerujem da ni oni sami ne kontaju šta bi i gdje bi.
"Američko djelo međunarodnog terorizma, ciljanje i ubistvo generala Soleimanija, najefektivnijeg borca protiv Islamske države, grupe Al Nusra i Al Kaide, je izuzetno opasna eskalacija." - Ispade borba protiv IS, borba protiv Amerike same, kaznjavaju se borci protiv onih koji su avionima srusili tornjeve u NY?
Americki terorizam u iraku potkopavaju da uniste jos jednu lijepu zemlju da je opljackaju resurse da je bace u siromastvo i imigraciju.Agresoru ove kugle je bitan resurs zar nevidi balkan i drugi kontinenti da i njih bacaju u ponor ruseci zemlje kao sto su vec srusile i zauzeli glavne resurse nafte po tim zemljama ,doslo vrijeme neces bome raspolagati imovinom u vlastitoj kuci.Pa i tome ce doci kraj dirnuce ondje gdje ce ih unistit zauvijek.Bagra,ubikrati.
KONJAKOVICU VRATI PARE ZA PROTESTE ROK TI JE SUTRA! INAČE IZNOSIMO U JAVNOST STA SI TRAŽIO OD NAS DA RADIMO....IZRADIT MOZDA MOZES PENZIONERE AL NE MOZES NAS MAHALASE. ZNAL TI ZENA KOLIKO SI ZAVALJEN??
Oni su za sve svjetske mucke i podvale rade..zajedno sa jevrejima..pod aljuju Muslimanima stalno..Sto Putin u niste smjeli nusta reci na razmjestanje supersonicnih raketa koje Nato ni Ameri ne mogu skinuti..zato odmah napad da se zaboravi na to..samo provaljeni ste vise kako radite.
Pa rekli su da su odgovorni i da su ga ubili, sta s tim?
Jok ja sam odgovoran.
Nećemo nikad zaboraviti kad smo čuli američke avione. Jer misli neko da se iračani iranskom uticaju u vlastitoj zemlji raduju? Više ne... Nije to samo amerika.
hajde sada da vidimo ko ima onu stvar da uzvrati
A jucer izjava da voli mir i ne zeli rat,ha.
Pali atomsku sta cekas
Samo malo, šta iranski general radi na iračkom tlu!?
@novi.dan.nova.nafaka isto što i američki vojni avioni nad iračkim nebom
Pa to oni i hoće, da se novi islamisti rasplamsaju po Iraqu. Onda će reći da moraju ponovo vojsku poslati.