Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora ih neko pobit isil nije uspijo e sad ovo ssd ce ih svi napast .
Naprijed Kurdistan protiv Iranskog Iraka. Bolje su i komunjare kurdi nego sekta iranska šijjizam koja je pustila svoje korijenje u Iraku.
Podrzavam nezaviznost kurda od Iraka Irak je vjestacka drzava stvorena od strane Britanaca I Francuske a Kurdi su ti 3 tisuce godina
A od Turske?
nije se zahebavat sa Iranom i Turskom
Kurdi su od invazije Iraka od amerikanaca skoro poduplali za manje od 20 godina, sa 4 na 7 milijuna. U Siriji Kurdi postoje od 30ih godina 20 st. Turci ih tamo protjerali. Sad kontroliraju najplodniji dio Sirije. 2014 jedna kurdska regija u Turskoj imala 6! djece po ženi..natalitet. Kurdi se proširili do crnog mora.. I u Iranu rastu procentualno.Najveći natalitet u svijetu(osim par zemalja u africi..) Iskreno ne znam kad će stati..jasno je što im je cilj.
Pošto Turska i Iran se protive stvaranju Kurdistana onda i referendum će biti samo anketa.
Kurdi do nezavisnosti, kao i Katalonija naravno.
Vjezbom na vjezbu! Pa ko koga!