Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od srca se pokajala 😂. Nego sta ce drugo reci pred takvim sudom.
MORALA se pokajati............sta rec
@mirrorce ahhahah jes' il ode glava
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
đabe im je tjerati žene u šišu... svakog čuva ono što je u glavi, a ne ono što je na glavi...
@manjiBHentitetTZVpc pa zar nije tako???
nemoj da ti natovarim galijaševića na leđa pa da ti on objasni šta je ko mislio@manjiBHentitetTZVpc
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa morala je nije imala drugog izbora. Jadne zene u Iranu, kada im "moralisu" starci sa turbanima, kao cuvaju moral zena. Kao da hidzab cuva moral, svasta. Uzas jedan sta napravise od islama.
Glavu pokriješ dupe otkriješ :))))
Bože dragi da li će ikada iranci dočekati da slobodno praktikuju "Seks rulet" zabave: Jedna osoba je HIV pozitivna, a kondomi se ne smiju koristiti, nešto kao: http://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks/seks-rulet-zabave-jedna-osoba-je-hiv-pozitivna-a-kondomi-se-ne-smiju-koristiti/160517023
@kardan, najvise drogerasa ima u Iranu, imaju "zakon" da imam moze odobriti zeni i covjeku da budu kao u braku 6 mjeseci ili manje, a onda svak na svoju stranu. Ono muskarac sam, treba mu neko prati, kuhati, treba mu neko u krevetu i tako nadju siromasne djevojke, zene i plate ih za te mjesece sto budu sa njima. Ugovori se cijena. E hajde sada ti meni objasni taj moral, a ne daju zenama bez marama. Uzas.
@esmaseh griješiš što se vežeš za tako kvarljivu robu kao što je "moral"... robu koja svakih par godina mijenja izgled, boju, miris, okus, pakovanje, koja se lako vaga a na jednoj vagi duplo teža dok je na drugoj upola lakša... pojam "moral" je uveden kako bi i najzatucanija budala mogla uzeti zakon u svoje ruke ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žao mi je samo svih generacija koje su mladost provele u ovoj zatucana zemlji, i onih koje je sada tamo provode. Šta je ova jadnica trebala reći? Da se nije pokajala, završila bi isibana i u zatvoru par mjeseci, a možda bi ostala i bez klitorisa.... Gade mi se! :/
Samo je brado ....aaaa ...
Ne znam kako da se postavim prema ovome, zene jesu otisle u 3pm na Zapadu i to je cinjenica ali je isto tako ruzno vidjeti kako neki sud odredjuje kako neko treba da se oblaci. Kako god okrenes, neko nece biti sretan.
Taqiyya na djelu !! Pametna cura , nema sta!
Treba njoj po oprobanom demokraticarskom zapadnom receptu jedno 50 tetovaza i isto toliko metalni halki, ruke i noge isjecene i pune oziljaka, i heroin, i anti depresivi/anti anxiety tablete, i 5-6 venericni oboljenja, i jedno 500 seksualni partnera sto muski sto zenski, i redovni godisnji odmor u ustanovama zatvorenog tipa za umne bolesti/zavisnost od droge, i jedno 10 pokusaja samoubistva u proslosti .... to bi tada bila slobodoumna, emancipovana zapadna zena
Ma da, samo iz krajnosti u krajnost!!!! Sta fali to njenoj slici osim hidzaba?
@LutrijaBiH Ne radi se ovdje o hidzabu. Ona je lijepa upravo zato sto u njoj jos ima cednosti i zenstvenosti a to je ono sto zapad napada i unistava u zeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko nameće norme ljepote i modernog?!
U Iranu oni starci sa turbanima.
@esmaseh a zato su oni hipsteri u brodaricama bez čarapa sa zavrnutim hlačicama i bradom aktuelni!
pokakim im se na islamsku revoluciju!
jel to najpametnije sto si u stanju da kazes, pored toga sto umijes da kakis :-)
@ponosna3 ne kaki ;-)
Lijepa žena.
a kao američka demokratija je bolja ? https://www.facebook.com/LiefdeVoorAlleAllochtonen/videos/528881780645527/
Ma jah, trebala se ovako emancipovati. https://www.youtube.com/watch?v=QuHCmx-F-1o
Lakrdija, al iskreno puno mi je ljepsa na sudu nego na tarasi. Nekako kulturnije izgleda.
Da je u tom Iranu dobro bio bi red pred njihovom ambasadom, a na granicama kolone izbjeglica iz bratske im Sirije. Ako su Muslimani neka prime braču iz Sirije, a ne da ganjaju svakoga ko misli drugčije od nekih ludih fanatika i vladajuče sekte, koji u svom okruženju žive kao faraoni, a sve ko u ime neke revolucije i Islama kao nacije.Ovakvi režimi i njihove zabrane su naj gori oblik jednoumlja i predstavljaju korak nazad za samo čovječanstvo .