Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i
hvala Bogu što negdje na svijetu postoji normalan život. i
Pipo, stvori ti sebi malo pameti u glavi tako sto ces poceti od bukvara i slikovnica
vako treba i u nasoj Bosni. fale nam vaki pozitivni zakoni al insallah stvoricemo jednom drzavu po uzoru na nasu bracu irance BIH4EVER!
Ovako ce proci i boshnjachke ku.rave,predlazem da se odmah ujedinimo sa bracom irancima da zajedno dostizemo civilizacijske ciljeve..........
Vecina ovih komentara su primitivni i glupi (poput njihovih autora), a sa-x je pravi \"uspjesni\" turbo folk portal (ekvivalent Pink TV). Cestitam na svim beskorisnim vjestima kojima nam uljepsavate medijski prostor.
Sad mi je prekipilo đe je peticija od one kurave da potpišem?
Prevarila zenska nekog...waaaaa tragedijaaa... Ma to se odma mora sankcionisat...da njihovim zenama ne naumpade...Valjalo bi to prezivjet...i ostat ziv. P.i.c.k.e!
ziku je ba, k-uac joj iz ociju viri hehe
hima srece sto je u Iranu, hunas bi je davno kamenovalo
Ma ja bi nju hipak kamenovo.
ovako zakon treba da se sprovodi i kod nas cuj raveku, slikala se brez mahrame
@digitalis tebe jaro ocigledno sramota sto si i sam musliman. iskren da budem, ja te potpuno razumijem. I MENE JE
ovi su gori i zaostaliji i od ovih nasih satro europljana
Mislim da neko ima tendenciju ovdje da bar jednom dnevno izbaci nakakav glup clanak kako bi se upalili nacionalisti. To je cini mi se politika ove stranice. Ne znam cemu to vodi. Osim , prepucavanju u nedogled. Stidim se sto sam dio vas kad pogledam ove komentare. Eto na cemu ostaje ova zemlja. Na mladim nacionalistima. Postujem svacije ali (eto i ako imamo ikakve veze sa Iranom - mada nemamo mnogo) kakve veze imamo sa ovom zenom i sa njenom kaznom?? Da bi o oveome pricao moro bi cuti i drugu stranu price. Odo ja odavde. Ne treba mi ova vijest uopce