Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA VAŠU INFORMACIJU Balističke rakete padaju po Telavivu, i mnogim drugim mjestima... a ljudi im najavili da ih gađaju prije dva sata... Dakle, ovo se nikad nije desilo od instaliranja Izraela na tuđoj zemlji.... a Palestinci tvrde da je večeras nakon toliko nemirnih noći kod njih tiho i mirno!!! Iranci hvala vam!
Zasad tri vojna aerodroma uništena.Jedan od njih je Nevatim odakle je IDF izvršio teroristički napad na Konzulat Irana neki dan.
Upravo, najviše mi je drago što ovu noć Palestinci u Gazi provode mirno Hvala Iran!🇮🇷
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Iran! 🇮🇷 Jedini koji se suprostavljaju cionističkom režimu, kapa do poda.
Koja je sila pokazuje i to da SAD, UK i Francuska sa svojim avionima obaraju iranske rakete i dronove.
Svaki narod koji ovako svira i nosi zastave na autima, ne može previše uraditi i većinom je šprdnja
Kako će se naši muslim Mošnjoksčići pomiriti sa tim da šije pomažu a sunije prde, smrde i pužu pred Iranom. Sve isto kao 90ih
Dobro ste ih načeli uskoro ce izaci snimci na vidjelo
slavimo i mi u Bosnj, što niko to ne prenosi druga je stvar
sto se ovi mungosi vesele a sta ce ih snaći bolje da se primirje i u misiju rupu zavuku.
Nevaljaju ni jedni ni drugi
e netreba slavit sta ce kad ovi i amerika uzvrate uz ponoc vehabija iz jordana arabije isirije koji vise vole izrael nego iran a tesko da ce koji preci 2000kilometara i nesto pogodit u izraelu
Predstava nekakva. Oxv moraju radi svog naroda odgovoriti, posalju nekakve bzvz dronove itd. Jer ako je ovo kapacitet irana, onda su smijesni.
Vehabosi lokalni a i saudijski na haparatima, neko im dira gazdu
Bio jednom jedan Iran!
Mashala
Iran čeko da prođe Bajram i odradio. Iako će ih poslije ovoga napasti, nek napadnu, treba se boriti protiv djecoubica i ne ustukivati više ni milimetar, pa taman nam to svima značilo kraj.
Pa što ti ne ideš da se boriš, povedi svoju mater, oca, djecu i pravac Bliski istok. Kakav kraj svima nama. Idi se liječi.....
🇮🇷❤️⚜️
Ovo je dokaz samo da iran moze zasuti izraelsku nuklearnu elektranu. A izrael.je toliko mali da bi mu to bio i kraj
Selam Ya Mehdi