Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jerusalem je nas muslimanski grad, trenutno okupiran ali ce bit vracen uz pomoc naseg dragog Allaha. ☪️☝️🕌
Imamo mi 49 posto okupirane nase drzave imamo svoje probleme boli me ona stvar za jeruzalem
@MahmutDrugi, imaš li još koju veleumnu za sirotinju?
Ovi samo mitinguju, radel išta? Isto ovi u rs.
Kakve veze Iran ima sa Jeruzalemom? islamistička posla.
ovi Iranci samo prijete a nikad nista.
Samo prijetite. Dokle god je ovih zakrabuljenih usijanih glava, Izrelu se godišnje u džep slijeva 4 milijardi dolara novaca američkih poreskih obveznika. I boli ih k*rac. Plata prosječnog Izraelca preko 2.000 eura, a plata prosječnog Iranca 200 eura.
pilitika najvece zlo civilizacije,a klix sa dopustanjem komentara zlo Bosne
Iran samo laprda. Naj veći ne prijatelji islama su ove rafidije. U Iranu nema niti jedne džamije, a sunite ubijaju i obespravljuju na svaki način.
Ako se i ovdje zakuha ode sve u pm
Palestina iz 1948 bila je više nego dovoljna, Jerusalim je bio pod kontrolom. Onda Arapsko Izraelski ratovi. Ne Palestine nego arapskih država i Izraela. Epilog. Gaza i Z. Obala. Sad i Iran bi za Palestince. Zato sad i žive više u susjednim državama. Da ih bogdom nisu nikad branili.
Ma da su pametni sve predat Izraelu, da ih malo skoluju i obuce. Dali im Afganistan pa se evo svaki dan između sebe ubijaju. Džabe hajvanima ista davat
Gdje ode ta tzv. religija sa mentalno zaostalim sljepim ljudima. Kakav jerusalem i go*na??? Ubijati ljude zbog jednog grada Je l' to Isus, Allah naredio???
I ovi i oni su mi se popeli na neku stvar. Stipu ljude da zive na miru.
Evo ovi u Izraelu kažu Irancima da pođu kada god hoće. Samo laju bezveze.
Joj Ala seru ovi Iranci, vi da ste to htjeli riješiti! Riješili biste još prije 50 godina međedi. A ne ovako javno, Čuj ono od akcije i reakcije, pa novinaru popravljaj ovo, ko ti dade posao da pišeš članak.
@Palmyra za tvoju informaciju računaš Arapskim i Rimskim brojevima.
Hipoteticki da Iran osvoji cijelu Palestinu...Koje bi tek blagostanje nastalo. Znaci nije rijesenje. Jedino pravedno ali nije izvodivo jer niko ne gura u tom smjeru je da se napravi nova sekularna drzava sa jednakim pravima za sve. Kako su izglasali Izrael....tako mogu i novu drzavu...u ime mira.
Slažem se da je to jedino rješenje i slažem se da nije realno! Elem, rješenja nema...