Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranci su jako fini i pametni ljudi (za razliku od Arapa) ali ih nažalost ovi primitivci vode..
Mogli su opet, da. Ali nažalost došli Ameri kad je Iran postala slobodna demokratska država. Poslje došli ovi Islamisti.
Nekad je to bila dobra država... kao skoro svaka europska..
Bolje bilo svima prije te revolucije ali eto nek' slave.
Ako malo čitate istoriju ili dobru knjigu kao one od Khaleda Hoseinija(o Avganistanu), znate da su te zemlje bile vrlo napredne prije nego što su Šahovi ili lideri tih zemalja bili svrgnuti, a onda su stranci, najviše Ameri umiješali prste ..veoma žalim narod tih zemalja, oni nisu krivi,ali ispaštaju konstantno...
Kada su u pitanju Amerika i Izrael, Iran zapali zastavice vamo tamo. Kada su u pitanju Sunitske drzave, zapale cijele gradove. Sijska demogogija
Tada su otjerali saha Rezu Pahlavija koji je bio prozapadno orijentiran i razvijao i unaprijedjivao zemlju ,a doveli na vlast rusofila Homeinija,koji ih je doslovno zavio u crno.
Slavi se državni praznik, pale se zastave druge zemlje. Ok, ajmo sad zamisliti da Bosna i Hercegovina slavi dan državnosti paljenjem srpske/jugoslovenske/turske zastave. Na šta bi to ličilo?
Koliko mogu vidjeti u komentarima, niko ne uzima u obzir da je Iran pod americkim sankcijama vec 40 godina, da Amerikanci ubijaju iranske naucnike vec 40 godina, da su im Amerikanci ubili nedavno generala, treceg covjeka u drzavi i za to niko nije odgovarao. Je li bi Iranci trebali u svojim kucama drzati americku zastavu?
zatucane budale
Dan kada im je država krenula natrag.
a bosnje ih doveli u sarajevo i vele to je kulturan narod i da seru pamet
Kao sto ste i vi doveli Jevreje., tako ih doveo.