Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kada šije-rafidije pošalju Helbalije u Siriju u rat protiv muslimana, onda je to regularno ?! fuj, šiitska dvoličnost ! Allah je najveci !
šije,rafidije,helbalije,ex efendije......xD
šije-rafidije-selefije-helbalije-vehabije-sunije-exefendije-šejtanlije-abdulvehabbalije-idilije.......nastavi niz :)))
Sta kazat,koju poruku poslat i dokad nas misle pravit budalama ove spodobe shijske,pokvarenjaci humeiniovi,sejtanski sinovi misle cijelog zovota varat i obmanjivat javnost.Ako varaju svoj narod pa uzimaju petinu od njihovog imetka i ginu za to ako dodje u pitanju,ovamo samo laju kao psine a karavane prolaze kraj njih.Ko vise vjeruje u taj naopaki shijizam.Evo odgovore potrazite ovdje na sve shijske zablude.https://www.youtube.com/watch?v=u2jHAAW8GCM
Je li te stid, pasce cionisticko, koristiti ime sehida kao nadimak!?
cuj Amerika se igra vatrom? Valjda Amerika guzi Islamski svijet da i vatra sjeva od guzenja dok svi sute i potajno stenju da ne bi li uvrjedili Ameriku?!
Eki vatrom !! Mi mislili klikerima !!!
Uncle Sam radi što želi i nitko mu ne može staviti soli na rep. Živjeli Ameri i njihova demokracija, najveći fanovi Hrvati!
E pa bogam upravo Hrvati bi im imali šta zamjeriti, oko pola Hercegovine npr hahaha
Igraju se oni godinama dok vi citite ko zaliveni.
JEL SAMO WASINGTON, A STA JE SA OSTATKOM AMERIKE