Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mangupski,svaka cast
Nešto se opasno kuha
@Hrvoje yeah garant
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi Iranci se dobro snalaze i uspili cak i hakirati (ukrasti) americke dronove i da ih onda sami puste na zemlju
@djestsinalco355 haha :D . U kojem si to filmu gledao ?
@KlixLicksOurDicks https://www.logicno.com/vijesti/iran-u-realnom-vremenu-kontrolirao-americke-dronove-iznad-sirije-i-iraka.html
Iranian Forces Seize Two U.K.-Linked Tankers as Tensions Soar https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-19/iran-s-revolutionary-guard-seizes-british-oil-tanker-ap-reports?srnd=premium-europe
Iftar Inzko zbrinut
Iran him se namješta - za dobar šamar. Istina, mogu uzvratiti ali će šamar biti - taktički i moguće nuklearni.
@Otrovano Niko u svijetu trepnuo ne bi kad bi na Teheran atomsku bacili. Iran se zaista igra s vatrom i namješta se da ga "otpušu" kao prašinu na vjetru.
@ sampt44 Prema Iranu će primjeniti specijalni tretman. Uostalom svi bombarderi b2 odnedavno nose taktičke nuklearke što nije slučajno. Iran sigurno neće biti samo bombardiran već totalno uništen , toliko uništen da će Sirija izgledati kao "raj na zemlji".
Nije britanski vec švedski brod .
Ako dođe do nekog rata onda će smjeniti sa vlasti ajatolahe. Ljudi bi mogli bolje živjeti da imaju demokratiju.
Iran, Turska, Rusija, Kina. Jake kao stijena, jace od tri NATOa Trebalo je i ranije reci "dosta više"
eto jos 35 miliona izbjeglica
Labayk ya Ali, labayk ya Hussain!
udaraju vehabijski kerovi minuse
definicija reciprociteta
Sutra Bemzim 2,50
Bice poprzene Iranske Bosnje