Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne može da se sakrije od Mosada. Najjači su.
Ni blizu kineske kinezi su najjači pa ameri rusi onda ostali
@firebird Subhanallah neka su ga smakli. Sto manje Sija to bolje oni su murtadi i zlo nama muslimanima!!
Iran postaje smiješna država. Predlažem da bombarduju neku napuštenu bazu ako će im biti lakše.
da sam ja mosad agent i da necu da se zna pa naravno da nebi upotrebijo oruzje uzraelsko. ovo neko hoce da se vidi kao da je Izrael. mozda su arapi
Mene ovaj kovčeg podsjeca i na kutiju sa hurmama..
Tako lijepa i prosperitetna drzava da bude unistena sa ovakvim vjerskim uticajem na zivot i politiku. I mi imamo dosta toga da naucimo, samo se bojim da nam mozda bude kasno.
Pa bolje je da su oni njega koknuli nego vi njih
Terorista manje, hajde neka, lijepa vijest.
Kao da sta smijete....
Države kojima upravljaju vjerski službenici su osuđene na propast. Iran je očiti primjer, perspektivna država i nacija upropaštena ''islamskom revolucijom''. Pod šahom su bili pozitivan primjer većini zemalja u regionu i šire.
Vazda nekome prijete nesto a na prvu uzbunu greskom obaraju civilne avione na svojim aerodromima ....
Ovo je Primjer da su i drzave opasne teroristicke organizacije i hebes zivot onda. U koga u sta i kada vjerovati? Ba kog se osloniti s Kim zivjeti?
Acuj tumacenja za Monafeghin. Ovaj novina ili je placen da pogresno tumaci, ili je lose obrazovan! Monafeghin je teroristicka organizacija koju je osnovao Izrael kako bi spijunirali i ubijali iranske predsjednike, naucnike i druge utjecajne licnosti!
Iran čačka mečku bezveze. Prepirka sa izraelom će mu se o glavu obiti. Loše odnose sa izraelom je nametnuo bivši predsjednik Ahmedinedžad radi jačanja lično svoje pozicije u državi, a uz pomoć medija je tako i ostalo i postalo lifestyle. Neko mora kao biti dežurni krivac za iransku mizeriju i loš životni standard.
hajde šije, zatrpajte tog naučnika