Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što je mirko šarović išo u Iran eto
Sto bi rekao Neil Armstrong: That's one small step for man, one giant leap for mankind. Lol!
pa i ovi iz irana su pukli !! sta ako ovo bice pocne curit teci koja sramota koji haram za islamsku republiku iran!!!
Sad bi seselj rekao da,je srpkinja
Djikani iz RSa vode porijeklo iz Teherana to je opce poznata stvar.
Oo sidje Nindza,nisam te odmah prepoznao izvini,hahaah,joj nazadne drzave i naroda,prepadoh se od ovog buhokota,cak su i one papanke iz SDA uljudnije
TESKO JE BITI VLAH U BIH. SAMO KOMENTARISI. KLIX VOLI VLAHE SPONZORE
DA Bog da ti zena licila na ovu sa slike,inace se samo ljepotice poput ove Nindze pokrivaju,hahaha Nek si ti Mosnjak u Bih,a govorois Bosanskim jezikom,hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je samo dokaz da je Islamska Republika Iran ustvari diktatorska zemlja sa nečovječnim pravima i još gorim pučanstvom!
Ne dipr. ..
Koliko je ova kandzija predeverala
dok nisu skontali - hajmo je postavit da svijet vidi da se mijenjamo
Neka se zna za šiije / rafidije: ▶ da imaju svoju posebnu vjeru mimo islama koja je nastavak vatropokloničke dogme, ▶ da se kriju iza islama da bi obmanuli neuki narod, ▶ da obožavaju idole, evlije, turbeta, kaburove, imame i druge lažne bogove mimo Allaha, ▶ da imaju svoju kabu u Kerbeli kao što mi imamo Kabu u Mekki, ▶ da su najopasniji, najštetniji, najžešći i najgori neprijatelji muslimanima, ▶ da psuju, vrijeđaju, tekfire i omalovažavaju ashabe Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, ▶ da smatraju Poslanikove supruge bludnicama, ▶ da su najveći lažovi i prevaranti, ▶ da je laž od temeljnih postulata njihove (ne)vjere, ▶ da je za njih ubijanje sunita (muslimana) jedno od najvrjednijih dobrih djela, ▶ da Kur'an smatraju iskrivljenim, manjkavim i nepotpunim, ▶ da hadiske zbirke poput Buharije, Muslima itd. smatraju apokrifnim, ▶ da ne klanjaju, niti poste, niti zekat daju, niti hadždž obavljaju onako kako to rade muslimani, nego imaju svoje posebne propise, vremena, šartove itd, ▶ da imaju svoje zasebne bogomolje (husejnijje) i svoj poseban ezan, ▶ da ulažu puno sredstava u prevođenje muslimanske omladine iz islama u šiizam, šalju ih na studije u Iran, ispiraju im mozgove, žene ih, daju im imetak itd, ▶ da potkupljuju u svakom društvu vjerske poglavare, zvanične autoritete, utjecajne ličnosti sa islamskih fakulteta isl, ▶ da ih Zapad podržava i otvara im sva vrata je zna koliko su štetni po izvorni islam, ▶ da je njihovo neprijateljstvo prema Americi i židovima medijska propaganda, ▶ da nam oni nisu braća. → Od Ibn-Omera, radijallahu anhuma, prenosi se da je Resulullah ﷺ rekao: "Allah prokleo onog ko psuje moje ashabe!" (Taberani, El-Mu'džemul-kebir, 12/434, br. 13588)
treba ljude upozoravati na njihovo ideologiju, mnogi Bosnjaci smatraju da je iran muslimanska zemlja, a ustvari nije
pogledaj koliko šije imaju respekta prema muslimanima, ne govorim ovo iz nekog ceifa, gmazu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
http://amir-smajic.blogspot.ba/2015/06/da-li-je-iran-islamska-republika.html