Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za ovo !!! Samo gradite !!!
Jel i ova bespilotna od plastike kao onaj avion sto su objavili? :D Sve prave neke letjelice, a nijedna da poleti
A leti li ova letilica :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo naprijed braćo. Jedina ste zemlja koja na pravi način predstavlja Islam. Nema parazitskog načina razmišljanja i zatupljivanja.. Samo razvoj, nauka, obrazovanje,, tako treba... Iran ulaže velike napore da razvijaju druge izvore prihoda za svoju zemlju mimo nafte i hvala Allahu dobro im ide. Samo neka nastave uz Božiju pomoć. Iran
Allah te nagradio za tako lijepe rijeci , pa vise mi dosadilo slusati šiti vs suniti ma sve su to muslimani. Znam da to ne odgovara vehabijama ali moraju se pomiriti sa tim da su iranci u odnosu na arapske zemlje daleko napredniji i pametniji, evo sada sam malo trazio i nigdje ni u jednoj muslimanskoj drzavi nema vojne proizvodnje sve je uvoz za naftu iz SAD ili rusije IRANCI SAMO NAPRIJED Allah je uz vas.
neka neko pogleda ispod jel muško ili je žensko
u conradu moze se naci veci na daljinski :P
dajboze da ona poleti ikada
Nemam nista protiv Irana, ali mislim da je njihova bespilotna letilica amerima u najmanju ruku smijesna, kao i ostala vojna tehnologija. Ameri su ovo imali prije 30 godina, Haarp radi javno zadnjih 10-ak godina a kakve sad zajebancije razvijaju nemozemo ni zamisliti
Ma kakav harp.Produkt masovne propagande u cilju strašenja cijelog svijeta kako bi ljudi izgubili svaku volju i nadu da se suprostave imperijalizmu.A bosonogi Afganistanci ih tresu 10 godina ko seljak šljivu.
Lafe 1944. godine niko nije mogao zamisliti nista slicno atomskoj bombi, pa ipak su je 1945. ameri testirali 'uzivo' na japancima, a iran danas jos uvjek pokusava a. bombu da napravi, opet kazem nemam nista protiv irana, a nisam ni simpatizer amerike, ali je cinjenica da ulazu ogromne pare u naoruzanje i da su na tom polju najjaci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
*** vas iran
tako je ahemedinedzade..samo pravite ouzije, nadam se da cete atomsku uskoro imati...dragi su mi svi koji su kontra amerike...treba svijetu protuteza americkoj dominaciji
Može li letjeti ova bespilotna?
Može. Nisu Iranci glupi Saudijci.
Ma iran radi sve od plastike ali se i arapi i zapadni fašisti strašno boje heheehh, e haj sada talibane pogodi je li plasticni imas pravo jedanput da pogadjaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Iran na ovaj način pokazuje jasnu namjeru da razvije snažnu vojnu avijaciju" Onaj iranski vodja izjavi kako su zene krive za zemljotrese, a ovamo hoce da razviju snaznu avijaciju ???? Ironija, ne?
hahahha, čuj iranski vođa. to je isto kao da u faletićima hatib na džumi nešto kaže i onda ti kažeš, Bosansko Hercegovački vođa izjavio.... Druga stvar i jako bitna je da se nije mislilo na bulvalni zemljotres nego na duhovni zemljotres. Treća stvar, mislim da ti je komentar glup za medalju.
@h8er ONAJ iranski vodja je u pravu za zene i zemljotres , kada dobra naidje pored mene zemlja se trese , neznam sta si htio reci ali vidim i ironiju neku spominjes pa za kaj je spominjes a ne???? Ako ti je krivo sto iran napreduje brate zali se u UN heheh a ti i ironija ste tu negdje.
igracka...
...ne daju se zayebavat'...pametno...
Oni su cigani , napravili avion od kartona i fola imaju bezpilotne letjelice.
@Šana maka na.. Odjebi odavde !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)