Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump samo prdi bez veze. Nista on ne smije protiv Irana. Da su amerikanci smjeli nesto uciniti, davnih godina bi to ucinili. Na drugoj strani nije Iran sam. Uostalom, Iran provodi vjezbe na svom teritoriju, a USA na tudjem. Apsurd od demokratije.
Danasnji Iranci su potomci Jevreja od vremena kad je Ester na prevaru postala carica..
Čuvajte se, dobri moji muslimani.
Opet se javljaju Pro-Trump podguzne muhe takozvane zunzare da ostave svoj verbalni proljev kako se Iran "usudjuje", čitaj na svojoj teritoriji, održat vojne vježbe. Iako su šiiti sa kojima ko sunit dvije duple nemam, imaju apsolutno pravo na svojoj teritoriji vježbat što žele i niko nema prava mješat se u to. A USA se protivi samo po nalogu jedne male tvorevine kojoj Iranci 2006 očitaše lekciju iz ratovanja u Libanu. Zato sva prašina oko njih.
Opet se vraćaju stara nastojanja da se dominira određenim dijelovima svijeta. Kao što BIH nikada nije bila nezavisna, kao što ju je pokušala Austrougarska kontrolisati na "30" godina, tako je i danas Visoki predstavnik tu, da nas kontroliše. Isto se dešava širom svijeta. Ne dopuštaju da se previše razviješ, jer ako se razviješ, onda si prijetnja za njihovu ekonomiju.
Iran i njegov bratski izrael vazda nesto vjezbaju protiv "terorista" , a najveci su teroristi. Terorisu uspjesno palestinu, siriju i irak. A u tom im uspjesno pomazu drumski razbojnici i teroristicki ISIL....na kraju im je svima cilj pobiti sto vise nevinog naorda, ili kako oni kazu "terorista"
nemam namjeru niti potrebu da vas vrijedjam i da padam na vas nivo. samo sam istinu rekao, a niko vas ne tjera da je prihvatite.
Samo neka opiće nanize i nek se zaustave na sjeverozapadu saudijske arabije. Da poravne malo onu obalu .
Ja Perzijanca jesu se uskurculi