Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi se bolje ne javljajte, degeni oboriše putnički avion mislili Amerika ih napada
Ko vam je kriv kad ste vjecno budale. Cude se zasto su pod sankcijama a ovamo vodje im otvoreno u govorima kaze da treba izreal zbrisati sa lica zemlje. Nemate nimalo lukavstva. I da dodam niste vi pod sankcijama zbog Amerike, vec zbog Saudijske Arabije i Izreala. :)
U Kini, Japanu, Njemačkoj, USA itd. svugdje se traži lijek i već se neki testiraju. Šta vi radite?
Ovi su ljigavi ali su male bebe za ove sto ih prozivaju...
i u dobru i zlu imaj svoj stav
AMERIKA JE ZLO
Južna ili sjeverna?
Imas ti lolo i godina za virusa
Ovi u Iranu koriste sukob sa Amerikom kako bi opstali na vlasti, jer nemaju apsolutno nista drugo ponuditi svom narodu. Vidim da su poceli opet pricati teorije zavjere. Sta ono bijase sa putnickom avionom?
Prema broju mrtvih u navali oboljelih može se procijeniti kakvo je zdravstvo u kojoj državi.
pocrkali svi zli
Govna i jedni i drugi! Iran je vece zlo neo USA i Rusija zajedno. Fuj.
😂😂😂