Na prijetnju odgovaraju prijetnjom
0
Iran odbacio američko upozorenje
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha ma to Ahmo i ekipa, Bog vam dao sve sto pozeljeli koja drskost, on iz SAD-a , naredjuje nekome u svijetu sta ce i kako ce u svojoj drzavi. mogu s budalama kako hoce al hajd nek Ahmi zabrani, bilo sta..........e to bih volio vidjeti
Nek ima barem neko na ovoj planeti sa dovoljno damu da yankee ashkenacistima kaže fuck off
Proci ce kao i u Libanu Izrael od proiranskog hezbollaha,pa su se poslije dvadeset godina povukli iz Juznog Libana .Kao zbog svjetske javnosti zbog Un-a ili humanosti a zbog cega se ne povuku iz gaze zapadne obale sa Golana.Kada su to oni molili za mir osim kada dobiju po njusci.Iran nije sam u ovome i takoda ce cijeli region planuti.nemaju Ameri ni teretske sanse jedino ako nisu dogovorili rasformiranje Izraela.
Napokon da neko i SADu malo zaprijeti , mada je i ovo sve smisljeno , zavrse jedan podju drugi rat , da nije tuzno bilo bi smjesno
Ma masu je lažnih i zavedenih Srba , zato sam i došao na ovaj sajt da vas upoznam sa pravim Srbima i njihovim stavovima . Svi smo mi Srbi .
@serbian ako vec hoces nazor da pricas ekavicu nekao to bude u potpunosti, dakle, novopeceni srbine, ne kaze se \"vjera\" nego \"vera\"
e stvarno amerkanci ste pretjerali sa izigravanjem svjetskog policajca budale prodjite se ratova ratovalo vam se u kuci koji vam je ako propadate ekonomski sami propadajte pustite ostali svijet nek zivi i vaše prolazi teroriziranje i pohlepo pljackanje prirodni resursa po svijetu pljackom ste zivjeli plackom ce te i nestati sa svojim egoizmom
Srbi svakom strancu kažu fuck of ,pa bio on NATO od 57 zemalja ili NJemačka ili Turska ili Grčka ili RIm ili Bugari , nebitno kada smo najači .na duge staze . Ako je neko najači on je Srpski neprijatelj . Srbi su najači .
amerikanci vole srbiju, zato su je iz ljubavi malo preuredili raketama i bombama, a zatim im iz ljubavi uzeli srce /KOSOVO/, gdje su pustili albance da zatru trag srbima, rušeći njihove manastire i crkve do temelja. nemoj srbi da vas amerikanci više vole, radi vas vam govorim, ostat ce te i bez vojvodine i sandzaka...
Ma samo vi umisljajte da vas amerika voli,ali doci ce vreme pa cete se i sami uvjeriti da su to samo prazne price.Amerikanci vide potihu izlamizaciju u vasim skolama,islamizaciju i extremisticke ideje koje se uperene uglavnom protiv amerkike.Pa bio sam ja na jednom vehabijskom skupu,tek da vidim sta ti ljudi hoce.Oni toliko mrze ameriku da,cak vise nego nas Srbe i Hrvate,a jos vise mrze vas nevjerne lojavce.Ali uz pomoc SIPE nase vojske i policije uz americku pomoc sve se to drzi pod kontrolom.To je i za vase dobro,jer ako vehabije prevladaju kod vas,mi cemo morati preventivno djelovati i budte sigurni amerika ce to podrzati.
SAMO SU VAS DOBRO MILOSRDNO IZHANDRILI ETO I MOZAK VAM OPRALI KUŠ DALJE
@@serbian Kad bude \"stani pani\" amerikanci kao hriscanska nacija ipak ce se opredeliti za nas.Uostalom ,nepririodno je da jedna takva nacija sa hriscanskim vrednostima pomaze muslimanima i islamu.Primarni identiet kod svakog coveka je njegova vjera a mi SRBI i amerikanci uprkos proslom neprijateljstvu djelimo hriscanske vrednosti.Evo,sa Hrtvatima smo ratovali ali sada se obnovila hriscanska solidarnost ova dva naroda ,postali smo bastion protiv sirenja islama i islamskog terorizma.Zar stvarno mislis da ce se amerkika dvoumiti na ciju ce stranu ako se islamisti ovde dignu a vec ima znakova da to cine,pa na koga je pucao vas brat po vjeri ovaj Jasarevic ,na amerkikance a oni to nece zaboraviti.Hteo ti ili ne prihvatiit ali amerika podrzava Srpske i Hrtvatske,ukratko hriscanske da se islam drzi pod nadzorom na ovih 20% bivse Bosne i Hercegovine.
Podsjetimo, predmet spora je kontroverzni iranski nuklearni program za koji Iran tvrdi da ima isključivo civilnu upotrebu dok se zapadni analitičari slažu da iza paravana totalitarni režim razvija atomsku bombu mnogo jaču od onih koje su bačene na Hirošimu i Nagasaki.
HA HA HA HA!!! smr.doooooo.... vasi najjaci saveznici su bili i Irak i Libija pa vidimo kako su zavrsili od strane \"vase hriscanske brace\" koja eto nekom prilikom malo zg.uzi srbijicu!! Poslje Crne Gore i Kosova sljedi Vojvodina i jos neki dijelovi. \"vi\" u Bosni ce te da budete poslastica!!! Nema zurbe samo polako ;))) AMERI / NATO VRLO DOBRO ZNAJU KO SU NEPRIJATELJI I MRZITELJI ZAPADA!! POSLJE IRANA I S. KOREJE STE VI NA LISTI !!! a ti sad igraj jedno kolo za usi na palama, bijeljeni ili Derventi ili kojoj si vec vuko.je.bi.ni !!! GOD BLESS USA AND G. W. BUSH !!!!
\"i na kraju zaboravih dodati kupolu bijele kuce i centar pentagona\"...eto,prevedoh vam citav tekst izjave iranskog generala:)
drugim rijecima: \"serem vam se na tog generala,a i na komplenu mu 5. flotu\"...\"posred onog nosaca aviona,a onda na sve kampove koje napraviste kod nargilaskih pulencica u samijama\" :)