Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Iranci, svaka čast. Naravno ovakvo špijuniranje niko neće osuditi, a da je obratna situacija da su Iranci poslali svoju špijunsku letjelicu da špijunira Izraelske Nuklearne centrale onda bi se Zapadni licemjeri utrkivali tko će prvi kritikovati Iran, a ovako svi će da šute. Mrzim Zapadne političare zato što imaju dvostruke standarde. Đ.U:B:R:A:D. Zapadnjačka. Podrška jednoj od rijetkih zemalja koja se suprotstavlja zapadnim kolonijalistima i genocidašima.
AFERIM !!!!
@Amer Iranci nisu Arapi, Iranci uopće ne pripadaju semitskoj skupni naroda nego indo-evropskoj..no ti si si amer a od jednog gluppog amera bi bilo i čudo očekivati da to zna...
Mogao bi ti biti zbuban..Načopaj se kamarica!
I sta ono zidovi prijete??? Aferim iranci.
Kralju GLU.P si!!!
svaka vam cast, nadam se da ce vam ameri u uzvratnoj posjeti dici u zrak onaj reaktor zajedno sa majmunima ahmedom i nedzadom na celu
POdrška Amerima iz šeher Sarajeva !
To \"Arapsko govno\" kontrolira svjer tj nafta Amerika bi radi nafte napala Izrael pa evo jedan detalj koji niste znali,Njemci su napravili za Saudisku Arabiju tenkove po nazivom LIO a sad procitajte to unazad i Njemacka nije nista naplatila nego je uzela naftu u vrijednosti tenkova.Iran nece ponoviti gresku iz 1988(ja mislim da je ta godina)da za 1 mjesec pobube sve Saudici,Iran;Egipat,Sirja pa vi niste svjesni koje su to vele sile na Istoku. Dosta od mene ;)
@za ove BAVLIJANERE GORE.... Pa mamuni jedni draze vam ARAPSKO G.OVNO, nego AMERICKA COKOLADA... Iran ce biti \"ZBUBAN\" to je sigurno, samo je pitanje vremena, a vas bi sve trebalo poslati tamo dan prije nego sto bude \"ZBUBAN\"..
Svaka vam čast Iranska braćo. Iranci su se pokazali u ratu kao prijatelji Bosne i Bošnjaka, svaki njihov uspjeh treba da bude i naš!