Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika totalno gubi ulogu svjetskog policajca što Trumpa nervira. Onaj mu tamo testira hidrogensku ovaj napravio rakete da može Izrael gađat, a on gricka nokte.
Govoris istinu jarane jaja ce oni svoja da pojedu nisu vise no:1 u svjetu
@Kurtuba Ko god je čitao historiju nikada neće reći nikada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sloboda nema cijenu i niko ti je neće pokloniti, za nju se sam moraš izboriti!
Kikser na infuziji!
Sanjam o tome da jednog dana posjetim Iran.Zelje su jedno a stvarnost je drugo....Ne interesuju me te sotonizirane price o Iranu.Ja sanjam i mastam.To mi ne moze niko uskratiti...Cijenim i volim tu zemlju iz mnogo razloga.
Cijeli svijet se naoružava atomskim bombama, svaka budala ima crveno dugmo, samo mi nemamo ništa.Bake daj tamo urgiraj da nam bar kroz humanitarnu daju kakvu atomsku bombu pa da i mi budemo velesila.
Najjace mi je kad cujem ove nase budale kako pljuju po Americi, a ljudi uvjek pomqgali BiH i ostalim narodima na Balkanu. Onda slave Iran, a vamo ih zovu kafirima jer nisu Suniji, prava sizorfenija.
Ma ima iran sigurno nuklearku, nego su sutili, sad je Koreja otvorila sezonu pa ce i Iranci da pokazu da je imaju. Dosta ih je hebavala amerika.
Amerika ograničava u drugoj kući šta će ko imati mislim da tome lagano dolazi kraj
Mani te se tih sporazuma vi Amerikanci,po božijoj pravdi svi trebaju da imaju nuklearno oružje ili da nema niko, osipam se na logiku " ja smijem imati ,a ti ne smiješ "
Najvise ce da uzburka saudijce, hehehe
orkestrirano karanje Trumpa ,
Trump poludio kad je cuo
Evo i ja kupio raketu kostala 7km,pa snizena na 6km.Sinoc sam isprobao,valjda necu dobit sankcije
Kad moze Kim i Netanjahu moze i Iran da hebe rak raka!
Sace serifi iz teksasa da se jave.......nemere to tako..... ovi perseri da se rese religioznih poglavica bi bili napredna zemlja....
I da im Amerika instalira jednog Sisija pa da vegetiraju kao Egipat. Skontali su to i Iran i Turska kakav je za njih scenario i zato se približavaju što znamo dobro kome najviše smeta.
@antibiotik pa nisu pereri blesavi...pametniji su od amera......jedino sto ih njihovi ajatolah xy...yebu....
Svaka cast Persijo👍🏼