Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za JMBL pitaj ruse oni su nebeski narod kao i vi možda oni mogu pomoći americi.gade nacionalistički
Jaruga samo malo proguglaj o Holeritovom uredjaju i snabdijevanju Luftwaffea kerozinom Standard Oil-a - iznenadices se ko Šojić ;)
Serem ti se na mezar!
pišam ti se u krstionicu
Koji svemir, kakva amerika i svemir i reflektori na mjesecu
Smijesani su ova dvojica Ahmed i Nedzad..Cuj oni da pomognu Americi..hahhaha.. U tor...
Odakle ti ideja da Amerika nije sarađivala sa Hitlerovim režimom za vrijeme drugog svjetskog rata? :) Idiote, čitaj malo ozbiljnije knjige...odmakni od crtanih stripova!
svaka cast iranci!!!!
@ JMLB: sve ti zensko u familiji, znas vec sta.
Amerika bi bila luda da prihavit pomoc ovog fasistickog rezima. To bi bilo isto ko kada bi saradjivala sa hitlerom 1941.
a me ri ka nc i u svemir? wtf znam za le ta nj e po orbiti što može svaki malo jači avion, i za gl um lj e n o ateriranje na m j e se c u fil m s ko m s tu di j u
Jutros pogledah onaj Ahmadinedžadov polusatni govor u UN-u sa kojeg su predstavnici Francuske i SAD-a demonstrativno izišli. Svaka čast! I čovječe koja ovo ironija. Iranci su najsposobniji za rješavanje problema koje su im Amerikanci stvarali i sada im nude velikodušnu pomoć. @JMLB - Tebe su previše tukli kao malog ili još vjeruješ u sarajevske lavove?
da kod nas curi amerika bi nas vec 10x bombardovala lol
JMLB? Sta je ovo bilo? Cemu mrznja i bijes? Problematicno djetinjstvo ili ti nisu dali da se igras omiljenim igrackama?
islamska stoka nema sta da jede a hoce da pomaze Americi :))) Koliko vas sunetara koji zivite u USA smije da izadje na ulicu da javno podrzi iranski rezim? Samo probajte, pa ce vas Ameri brzinom munje spremiti nazad Srbima. A vi dobro pamtite kako Srbi vole mazlimane :))))) Mrs, stoko islamska.