Ahmadinedžad ponovio
0
"Iran ne planira izradu atomske bombe'
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"rekao je on masi koja je uzvikivala \"Smrt Americi\". ti koji uzvikuju su Ahmadinovi ljudi, potaknuti nedzadovom opsesijom o smrti citavog svijeta. on konta ovi ostali ce sjediti skrstenih ruku. ne ide to tako sine ahmo. politika je to moj ahmo, nije ti to kamena s ramena.
Iran bi na izborima trebao izabrati nekog ko će govorit \"Change\" dok istovremeno centrifuge rade 24/7. Malo kozmetičko-retoričkih promjena i naravno ništa više od toga. YES WE CAN!
Ne lazi Ahmede,ne lazi Nedzade ! Sto bi rekli,bomba mu iz ociju viri. :-)
pokvario si mi dan. PRAVI JE TREBACE TI. Kad fasisti podijele irak na dva dijela. znas sta onda slijedi. Sto da se ne siri atomsko? sto se ne ukine ili nek ga svatko ima. UNIO SAM TACNU SIFRU REDAKCIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
I SADAM HUSEIN JE BIO LEGENDA...
ovaj covjek je legenda