Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljidi gori palestina !! Ubijaju nam bracu
Iran je jedina zemlja koja je ostala a koja je napadala Izrael , cionisti nas cjepaju ujedinimo se ima nas 2milijarde vise nego kineza
BiH uskoro abda pocinje pravit Nuklarnu Bombu😀
EU i USA naoružali se do zuba stotine miliona je umrlo i živi u užasnim uslovima zbog njih raselili pola planete i oni nekome uvode sankcije pa gdje je ovdje zdrav razum.
Ko iran nevalja a ameri su pacifisti. A pobili 60 miliona indijanaca, unistili gotovo 110 indijanskih plemena. A da ne govorim za hirosimu i nagasaki.
@PixelSnake A krivi su i za Hitlerov poraz u 2. svjetskom ratu. A i za Milosevicev poraz, u pokusaju stvaranja Velike Srbije ciji su temelji bili u hiljadama masovnih grobnica ubijenih civila.Svasta su krivi ovi Ameri.
Šije već imaju nuklearno oružje to je jasno. I drago mi je zbog toga. Od Kerbele ih hebu suniti.
Otkad su ruske tajne sluzbe ,zbacile s vlasti iranskog saha Rezu Pahlavija koji je modernizovao i i unaprijedio zemlju, a poslali svog covjeka Homeinija koji je vratio zemlju u srednji vijek, ta zemlja je od tada ruski satelit.
nafurali se na seriju cernobil
Ma divnooo...sami sebi skacete u stomak.