Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA.
na nekim selefijskim /vehabijskim/ internet stranicama citam da su iran i izrael prijatelji i da nema sanse da zarate. vi ppisete zakleti neprijatelji, gdje je istina?! neko ako poznaje tematiku neka napise koji redak. pravda za palestinu
Cija je vjera cistija tu nemamo sta raspravljat...Definitivno je Islam na 1. mjestu...ako ne vjerujete idite na wikipediju i uvjerite se,ako ne zelite onda ne pucajte price na druge vjere.!! Iranci su najveci muslimani,Svaka cast za ovu akciju,sad izraelci nece smjet nista.. scenario da te ispravim Cifuti napadaju iranski brod, Iranci bacaju atomsku bombu na SRBIJU.. bice zanimljivo za 14 dana ;) ;)
iranski brod \"djeca nada\" i izraelska akcija \"djeco palestine ucite plivati\".
Neko to od gore vidi sve!
Mahmoud Abbas has been the Chairman of the Palestine Liberation Organisation (PLO) since 11 November 2004 and became President of the Palestinian National Authority on 15 January 2005 on the Fatah ticket. Elected to serve until 9 January 2009, he unilaterally extended his term for another year and continues in office even after that deadline expired.
On January 25, 2006, elections were held for the Palestinian Legislative Council (PLC), the legislature of the Palestinian National Authority (PNA). Notwithstanding the 2005 municipal elections and the January 9, 2005 presidential election, this was the first election to the PLC since 1996; subsequent elections had been repeatedly postponed due to the ongoing Israeli-Palestinian conflict. Palestinian voters in the Gaza Strip and the West Bank including East Jerusalem were eligible to participate in the election. Final results show that Hamas won the election, with 74 seats to the ruling-Fatah\'s 45, providing Hamas with the majority of the 132 available seats and the ability to form a majority government on their own. Of the Electoral Lists, Hamas received 44.45% and Fatah 41.43%[1] and of the Electoral Districts, Hamas party candidates received 41.73% and Fatah party candidates received 36.96%.
To ti na Foxu čuo? Trebao si još dodati palestinski predsednik Abas. Što mu je mandat završio još dok sam ja bio u pelenama nema veze. Nego da vidimo rezultate izbora u Palestini pa da vidimo ko je uzurpirao vlast.
@Qom-Sarajevo: - demokratski izabrana vlast u autonomiji palestini je fatah a ne hamas - hamas nije vlast u cijeloj palestini nego samo u gazi - hamas je preuzeo vlast u gazi 2007 godine silom - ne siri lazi
Mislim da je Iran jedna od država koju Amerika želi uništiti da ne bi mogli pomagati ostalom islamskom svjetu. Realno, i sam Obama je rekao da je Amerika NIŠTA bez Izraela, to vam sve govori, Amerika da hoće, ona bi oslobodila gazu od napada Izraela, ali neće, već podupire Izrael u istrijebljenju Palestinaca..da ne pričam o povezansti cionista amerike i izraela, raznih poznatih firmi koje svojim prihodima podupiru izrael bla bla..
Evo opet srbin prica o higijeni i to se jos uzivio . Moram ti reci tush da trebas kad zavrsis sa pisanjem i pojasnjenjima u vezi higijene staviti pecat na ovu svoju biljesku i to onaj sto ga nosis na gacama .
\"militantne Hamasove vladare Gaze. \" u prijevodu sa shalom-x: demokratski izabranu vlast Palestine. Iran je prepametan da bi ga cionisti lako uvukli u sukob.
VI MUSLICI JOS NISTE RAZGRANICLI DA NIJE ISTO RITUALNO PRANJE I ODRZAVANJE HIGIJENE ,,,,DALEKO SMESNIJE JE POREDITI MUSLIMANA I HIGIJENU,SAMO VAS TREBA POGLEDATI KO O CEMU MUSLJA O HIGIJENI,JADNOOO..A DELUJE I PATETICNO,ZNAJUCI KAKO ZAMISLJA PROSECNI BOSNJICA HIGIJENU
Dobar ovaj vic o srbima i higijeni . Daj re@ jos jedan keveti !
Ja ipak svoju straznjicu vise volim oprati sa tri prsta a sto se tice hrane postoji kasika , viljuska itd ... kulturo sa Romanije