Financial Times
0
Iran na meti Izraela?
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se sjetite izraelskog rata sa Arapima, a koliko je od tada napredovala tehnologija. U slucaju rata (preventivnih udara) Iran nema sansu da se odbrani, a u slucaju iranske odmazde, tek tada bi njihov debakl bio konacan. Izrael ima amere iza ledja, a ispred sebe covjeka koji negira holokaust i otvoreno prijeti unistenjem jedne drzave. Zato bi bilo bolje Ahmedinedzadu da se ne glupira previse i da se poklopi da ne bi dobio po pichci.
Ma vidi ti struchnjaka :) ne mogu rijeshiti probleme u svojoj drzhavi a sufliraju Izraelu - svashta :D
Ako Izrael misli da ce ostat ne povrijeđen od napada na Iran grdo se vara. Mogao bi vrlo lako doc na rub propasta, sto mu je svakako neminovnost kad tad. Jednostavno ne mogu ubijat sve zivo oko sebe i racunati na neku svijetlu buducnost, ako tako misle onda nisu racionalisti.
Jebat ce im Iran mater za sva vremena aBd. da sam Ahmadinedzad, uinat bih napavio koju nuklearku, pa nek onda prijeti tzv Izrael. BTW Iran ima rakete dometa do tzv izraelskih nuklearki, pa eto za nadati je se da bar jedna pecurka nikne u okupiranoj zemlji