Tvrdnje američkih obavještajaca
0
Iran je spreman za terorističke napade na SAD
Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je svima samo rat na pameti - jeste li culi za civilizovaniji nacin? Zove se RAZGOVOR! Lijepa rijeci i gvozdena vrata otvara!
Kako me samo nervira ova Amerika, sta oni imaju s*at, ko su oni, ko je njima dopustio da budu globalni policajci, taman su otisli iz iraka i afganistana, a sad nemaju sta da rade, pa vamo napadaju !!!! i oni i izrael imaju na hiljade nuklearnih bombi, a drugima ne daju ni jednu.... zato sto znaju da ne bi vise bili najveci i najjaci kad bi neko napravio nuklearnu bombu...
Pocelo je....pripema rata je usla u zadnju fazu...
Nigdje logike ovo ce namjestit teroristicki cin optuzit Iran,uvuci evropu i svijet protiv irana i eto rata. U ameriku nemozes uci a da ne prodes milion najnovijih skenera nemozes petardu pronijet a kamoli nesto drugo!grad se zatvara za manje od 10 minuta.Svaki vazniji centar ima skenere,kamere agente za pracenje.Avio kompanije su angazovale po jednom avionu 10 agenata ako ude musliman pridu mu ispitaju ga provijere prtljag i tako dalje u nedogled a da neko izvrsi teroristicki cin.Ovi amerikanci nas lazu na nase oci ZALOSNO!!!
@yyy ti ove u bih mozes povuci za nesto
Za dobrim se konjem prašina diže, pa tako i oko Irana. Iran je najbolji prijatelj svih terorista na svijetu kao što su Hamas i Hezbolah i kao što je Hafes el Asad, koji pobi pola Sirije, kao što je Hugo Chaves i ostali diktatori. Iran je također prijatelj Bosne i Hercegovine i njezin vrlo važan partner i mecena.
a jeste vala dosadni vis sa tim iranom. gori ste neko one muhe kad lete na g...o
kad seric ovo cuje ima da digne cijelu gornju maocu na noge Mevlideeeee sta nam ovo rade? Mevlideeee
\'ameriku i izrael treba izbrisat sa lica zemlje\' jeste zastrasujuce, ali manje strasno od sutnje nijemih posmatraca. taktiziranje postaje veoma stetno, kontraproduktivno.
ČEDOMIR JOVANOVIĆ !!!!!
Upravo i ja to trubim gdje got stignem. Ljudi moji,morate shvatiti da nije sve stvar nacionalnog ponosa,nemoze se sve svest pod formulu:\"ako smije drzava A imati A.bombu onda smije i drzava B\". Zasto?! Zato sto nijedna drzava koja posjeduje A.bombu trenutno nema diktatorsku vladavinu vjerskih fanatika(kao sto ima Iran tj.vjersko vodstvo mula i ajatolaha); i zato sto Iran otvoreno PRIJETI unistenjem Izraela(takodjer jedne suverene zemlje). Ja ne kazem da je pravedno da Izrael ima A.bombu a Iran nema pravo,ali Izrael niti prijeti Iranu niti ijednoj drugoj zemlji da ce je \"zbrisati sa lica zemlje\". A iduci razlog je najbitniji. U zemljama zapadne demokracije,nukl.oruzje se ne moze koristiti onako kako bi se koristilo u zemljama diktatura poput Sj.Koreje ili Irana gdje je vlast koncentrirana u rukama jednog covjeka. Npr.,u zemljama zap.demokracije dopustenje za uporabu nukl.oruzja moraju dati 3 osobe,a jedna od te 3 je civil(ministar obrane).
Bravo za Obamu,hoće čovjek III svjetski rat.Ovi Amerikanci su najparaoničnija nacija na svjetu.Treba im nafte pa hoće i Iran da razvale.Zaista su ludi.Pa ima li iko pametan u toj Americi da kaže stop glupostima.
sta ti tacno mislis da americka omaladina ne zna, i sta tacno mmislis da moze da promijeni, promijeni eto ti... ne moze, e isto tako.
treba obavijestiti americku omladinu,da pocnu da razmisljaju......nikad cnn nece da javi o protestima iz sjedinjenih drzava.zasto??rade protiv interesa s voje domovine,radi koga radi cega???poceli su da kidaju i ovo malo slobode sto se tice interneta..dok im je odgovarala bila je to \" sloboda\" sad kad im neodgovara sad nasli da ukidaju,jer strah ih je znanja kao i informacija koje se sire internetom....mozda hoce i da uvedu oporezivanje i interent informacija....radi koga radi cega,to hoce???narod ce biti uz narod,ahmedinedja je kralj i uvijek ce biti....a naucnike ,kao ni znanje nikad nece moci u b iti.,pa makar i koristili i razne spletke...
da ovdje ima puno srba, koji namjerno ponesto dodaju, medjutim ima i budala,... u slucaju da se neko stvarno zeli informisat: 1) briga amerikance za ono sto se tamo stvarno desava. prosjecan amerikanc ima svojih licnih problema koji su mu puno vazniji, i kod kojih mozda nesto i moze promijeniti. 2) kad bi bilo lako USA bi vec zauzele iran. ovako kako to sad izgleda vjerovatno ce se zaustaviti na isisavanju arapa, jer je iran previse rizican 3) nema garancija da tvarno nece vojno intervenisati, ali u tom slucaju bi samo svi izgubili (kako sada stvari stoje), i zbog cega bi to oni onda sada radili kad im nije u interesu. .... medjutim to je bliski istok i ni jedni ni drugi nisu uvijek sasvim racionalni. vjerovatno nece biti napada na Iran. Pogotovo sto bi u tom slucaju Iranu ostalo samo da prouzrokuje sto vise stete, sto opet nikom ne bi valjalo. 4) dokle se i USA i Iran racionalno ponasaju rata nece biti, 5) iran ce biti pod ogromnim pritiskom
uhh al volim neopranu smrdljivu guzziccu svoje serbkinje Radodajke još kad se ufate grudvice na njezinom šuppku, okićeno ko božićna jelka
ja sam vlašina smrdim na krmeća govnna i glupp ko k.u.r.a.c hehehehe