Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosta americka i evropska politika, u javnosti pokazuju da su ostri prema iranu i njemu slicnom, a iza zavjese ga lizu pe....ri!!!
NE POSTOJI nikakva zakonska zabrana BILO kojoj zemlji u svijetu da proizvodi NUKLEARNO ORUZJE..... Dakle razmislite kada pisete, u KAKVU svrhu pisete... Pritisak na Iran ILI BILO koju drugu zemlju je IZVAN MEDJUNARODNIH ZAKONA....(NEZAKONIT...)
cuj MOZDA ????? sad bi ih kao trebalo bombardovati,a ako MOZDA ne spremaju nuklearno naoruzanje,nema veze
Hajmo zapad u napad... ccc...
\"podatke vezane za moguće prošle ili sadašnje tajne nuklearne aktivnosti koje bi mogle ukazivati na postojanje moguće vojne dimenzije iranskoga nuklearnog programa\" Je li MOGUĆE da u jednoj ozbiljnoj izjavi bude ovoliko puta spomenuta riječe MOGUĆE? Zapad je stvarno ubjeđen da su svojim sistemom uspjeli baš svima isprati mozak. Ofirni su!
jos malč pa ce sve helac bit
opet nafta a ??