Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast , vidis kako su sankcije produktivno djelovali na drzavnu nauku i proizvodnju a ne ko debilni saudijci ni cokoladu ne znaju napraviti sve kupuju.
Nije da ne znaju već im MRSKO. To je ugojena i lijena nacija, navikla da im lova kapa s neba, samo je pitanje kolko će još dugo opstati na petrodolaru.
U ovom slucaju je produktivno. Sta trebaju skinut gace ko svi ostali?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AMERIKA NA APARATIMAAAAA
Sila
ovi se svi takmiču ko će napraviti razornije oružje masovnog uništena,da što više ljudi pobije,a neko se satra da nađe lijek za neku bolest da bi spasio život nekom,ili da nahrani gladna usta,kuda ide ovaj svijet...
Blago nama, kad krene sljedeći veliki rat tu će nam i kraj biti. Pun svijet gladnih a najviše se ulaže u vojnu industriju. Zar to nije najbolji dokaz da je čovjek sve manje čovjek? Živjele životinje i neka Bog čuva prirodu.
Na stranu sve, izgleda da mi relno nememo poima šta se sprema.
Sa preciznošću od 500 metara učinak joj je samo psihološki i protiv civila. KAd je naprave da uleti u dimnjak podzemnog skloništa nek se slobodno jave. AKo raketa ne može koristiti GPS za potrebnu preciznost, samo je dragi Allah može voditi.
Dragi Allah nema nista vise sa planetom a kamoli sa raketama zemlja-zemlja. Neka nek prave ne bi li se ljudski rod sto prije samounistio zbog religije, nafte i ostalih idiotluka.
Sad pravac na isil ! Treba samo jedna jaca zemlja iz komsiluka kao iran da krene i nestace u veoma kratkom roku !
ovo ce vjerovatno pasti negdje u rusiju
cudi me da je nisu testirali u siriji. sad je to popularno. lafo borba protiv isila a testiras oruzje. to sad svi rade.
Ništa se meni ovo ne dopada!
Može komotno udariti na Izrael. "The Emad represents a major leap in terms of accuracy. It has an advanced guidance and control system in its nose cone," Israeli missile expert Uzi Rubin said. (Huffingtonpost) Stvari se kompletiraju a tako i treba biti.
To je ondakraj za sve nass
Kurtoazija, mozda sada mislis da nema Boga. Ali promijenices misljenje kada ga jednog dana budes molio da ti se smiluje. A hoces, ne sumnjaj.
Daj pusti vjeru nisam u mejtefu vec na forumu.