Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ce i ovi muslimani doci pameti ...
Šta bi za ručak?
Interesantno da velika vecina od nafte ne vidi drugu, prikrivenu namjeru sukoba u Siriji i Iraku, destabilizaciji Turske i sutra Irana. Sta je zajednicko za ove cetiri drzave? KURDI. Koja je pol.ideologija kurda? KOMUNIZAM. Sta je danas EU i sutra NWO?
sta god pricali i pisale boosnje 90% muslimana je u isilu koji tumace vjeru prema sebi na bolestan nacin
Obrazuj se malo :)
Ovdje se više ne zna čiji je u čijoj ! Eto vam religija !
religija veze na sa ovim. budale ne biraju mjesto gdje ce se roditi. u arapskim zemljama su ovi, u zapadnim su ku klux klan, ira, eta, i ostali teroristi, i kriminalci. mada nas narod se divi zapadnim kriminalcima kao sto je sicilijanska, japanska yakuza itd itd
@sanjo87 problem je sto vjerovanje sve vise nije privatna stvar, vec je postalo i politika i show. Ove organizacije i nisu zapravo vodjene religijom pa mi se cini da je ovo danas puno gore od gore navedenih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zlo se polahko vraca od kuda je i poteklo a nece ga moc izbjec ni amerika pa cak ni izrael.