Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta njemu dodje Salihamidzic?
od dva kurca djeca
Fer i demokratski. A sto hodze zaglupljuju tako staru naciju, ali proci ce i to.
Ja se nadao da ce pobijediti Ahmadinedzad da pravi šovove😂😂😂
žalosno je da tako zaye__ban i pametan narod pod jarmom ekstremne religije posljednjih 40 godina .. imam utisak da im je baš najveći rival Saudija nametnula taj ekstremizam da ih koči da im budu dostojan konkurent
Rohani je ipak normalan, onaj Raisi je totalna budala
Izbori u Iranu su tragikomedija i igrokaz ko ovi u BiH ! Da hodže rade za anrod ne bi tako bio siomašan i tamo i vamo. RADE ZA SEBE I SVOJE GUZOVE ! S tim da su u BiH banditi za 20 godina potupuno uništili jednu kalsu društva RADNIČKU ! I sad bi AKCIZE i kredite da ima nova klasa BUDEŽTLIJA OD ČEGA ŽIVJETI !
Najskromnije hodže od svih na svijetu su ti ove iranske. Valjda zato i opstaju evo četiri vijeka i pored stalnih sankcija i rata sa Irakom.
znaš kako kažu: Smrtnik snuje, Allah odlučuje.