Pokretanje nacionalne verzije
0
Iran blokirao pristup Gmailu i Googleu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar potez Irana. Opce poznata cinjenic je da su oba servisa, kao i licoknjig u funkciji rezima u SAD. I, naravno, da Zapadu smeta toliki tehnoloski napredak Irana i Kine, zapravo to prouzroci zavist na Zapadu jer su svjesni da polahko gube globalni primat i moc. Zivi ti Ahme i veliki, ponosni iranski narode.
Trenutno ja sam u Iranu i jos koristim gmail, to je laz
a hoce li i nama u Bosni hodze uvesti Islamnet? nemojte da mi uvijek kasnimo!
Nek ste mi rekli, da znam da su svi ovi ljudi, studenti iz Irana s kojima redovno komuniciram preko FB i gmail zapravo agenti mossada koji se lažno predstavljaju ;)
Izdajem seku obrezanima, povoljno, cenera plaćamo po snošaju I ja bih se izdavao al obrezani ne vole p.e.d.e.r.e. na moju golemu žalost
...baš pingam komp. nuklearne centrifuge u natancu :)
Koja kretenska laž hahahahaha pa ovdje neko misli da smo mi baš svi ovce?
Neka vala,meni dosadilo da gledam golotinju po netu i da skupljam besplatne filmove i muziku! Ubuduce hocu samo da citam ajete i hadise na tom novom Islamnetu!
bravo, Hodze ! samo ukinite perverzni cafirski Internet i uvedite ISLAMNET ! moja puna podrska ovoj ideji a nadam se da ce se i ostale muslimanske zemlje prikljuciti ovoj nadasve moralnoj muslimanskoj zajednici !