Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska kasni. Mns. Jaques Chirak, je odjebao kurvinog sina Bucha. Ovi satro socijalisti bi se kao sad, laganice uvukli u prkno Amerima. Gotovo, svrsio ko je trrebao svrsiti. U Iraku americki GSM, automobili, pumpe i pumpadzije. Ali, jebe ih, nisu pitali domace. A mislili su kao prije 100 godina." Nem're dika brez kisika". Danas svaki 10-ti Iracanin ima fax. americki. Svaki 5-ti Londonski diplomant. Nije to vise narod koji se brani s kopljem i strijelom. Chirak je dobro skontao, k'o stari lisac. Ostao je OK, sa Iracanima, a ovi ce socijalisti tek navuci gnjev Iracana i izgubiti pozitivno, sto je ostalo od velikog Chiraca.
Pa cijeli svijet ih udara. Hej jbt... sta je ISIL pokrenuo - neki dzihad ... da ljudi muslimani iz cijelog svijeta dodju istejrati ljude iz njihovih kuca u Irbilu, Kobaniju ili glavnom gradu Anbara. Dolje agresori i koljaci. Dole ISIL. Dole djubrad.
Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Ovaj IDIL ko kurva, svi se izredase na njemu
primitivac!
imam takvog ugacama, hoces da vidis? mislim da bi ti se mami svidio
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
hollande mamicu ti tvoju! Samo udaras tamo gdje ne treba ( zene, Idil) a Francuska ide u k..... !
Ko bi, po tebi, bolje udarao u Fr? :D Hollande ima katastrofalno vodstvo i odluke, to stoji, i ispusice izbore gore od SDP-a :D al ne vidim zasto je greska ucestvovanje u zracnim napadima protiv IDIL-a